MEČEVI PRED EVROPSKE UTAKMICE SU NAJTEŽI: O Araratu tek od nedelje! Sanogo ima problem sa zglobom!
Foto: Starsport©

stanković nije bio na konferenciji

MEČEVI PRED EVROPSKE UTAKMICE SU NAJTEŽI: O Araratu tek od nedelje! Sanogo ima problem sa zglobom!

Iz stručnog štaba Zvezde uveravaju da su igrači trenutno koncentrisani samo na meč u Lučanima

Objavljeno:

Pomoćni trener Crvene zvezde Nenad Milijaš rekao je da očekuje tešku utakmicu u Lučanima protiv Mladosti, ali da je cilj pobeda i naveo da će tek posle toga njegovi fudbaleri razmišljati o plej-ofu za Ligu Evrope i duelu sa Araratom.

- Očekuje nas teško gostovanje, igramo protiv Mladosti iz Lučana, poznato je da oni igraju dobro kod kuće. Svesni smo da neće biti lako, ali postoji velika želja i znamo šta nam je cilj, a to su nova tri boda u prvenstvu. Dueli pred evropske utakmice su uvek teški, međutim koncentrisani smo samo na sutrašnji meč i verujem da ćemo uspeti da pobedimo - rekao je Milijaš.

Fudbaleri Zvezde igraju u subotu od 18 časova u Lučanima protiv Mladosti, utakmicu devetog kola Superlige Srbije.

foto: Starsport©

- Neško Milovanović je dugo bio trener, sada se vraća, svi ga cenimo, oni će imati veliki motiv protiv Crvene zvezde da se dobro pokažu i odigraju kvalitetno. Nije lako igrati u Lučanima, sa druge strane sve zavisi od nas, analizirali smo način njihove igre i ako udjemo dobro u meč verujem da neće biti problema da ostvarimo i devetu pobedu u prvenstvu - naveo je Milijaš.

Zvezda će u četvrtak od 16 časova igrati u Jerevanu protiv Ararata, u plej-ofu za Ligu Evrope, a Milijaš je rekao da je prioritet meč u Lučanima.

- Ispratili smo meč Ararat – Celje, znamo da ćemo igrati protiv Ararata, ali i pored toga prvo razmišljamo o utakmici u prvenstvu, pa se okrećemo pripremi evropskog duela - dodao je on.

Govoreći o gustom rasporedu, Milijaš je rekao da u Zvezdi nema manje važnih utakmica i da je u svakoj od njih cilj pobeda.

foto: Espreso.co.rs

U vezi sa sastavom ekipe, Milijaš je rekao da su osim Ričmonda Boaćija svi zdravi, a da je Seku Sanogo imao problem sa zglobom.

Posle osam kola u Superligi, Zvezda je jedina neporažena i ima svih osam pobeda. Mladost je šesta na tabeli sa 16 bodova.

- Ova ekipa je pokazala igrama i rezultatima da može mnogo više, iz utakmice u utakmicu igra sve bolje. Ceo stručni štab veruje u igrače i siguran sam da će vremenom to biti na višem nivou. Imamo mnogo kvalitetnih igrača koji treniranjem i zalaganjem zaslužuju šansu. Oscilacija ima, ali se trudimo da igrači koji su najspremniji i psihički i fizički počnu utakmicu - rekao je Milijaš.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.