PARTIZAN ISPAO IZ LIGE EVROPE: Crno-beli posle produžetaka izgubili od Šarloe!
FK Partizan gostuje Šarloi u Belgiji, Foto: FK Partizan

kvalifikacije za ligu evrope, 3. kolo

PARTIZAN ISPAO IZ LIGE EVROPE: Crno-beli posle produžetaka izgubili od Šarloe!

Sva dešavanja sa utakmice možete da pratite uz naš lajv-blog...

Objavljeno: 21:37h

Fudbaleri Partizana su ispali iz kvalifikacija za Ligu Evrope, u trećem kolu, od belgijskog Šarloa na gostovanju - bilo je 2:1 posle produžetaka (1:1 (1:0) u regularnom toku).

Regularni deo igre okončan je rezultatom 1:1. Strelac jedinog pogotka za crno-bele bio je Sejduba Suma koji je na poluvremenu ušao u igru.

Videli smo najpre dva različita poluvremena, prvo u kome je Partizan bio bleda slika izdanja od početka sezone i drugo kada je ulaskom Sejdube Sume Parni valjak imao prevagu na terenu.

Prvi pogodak na meču bio je delo Desolea u 11. minutu. Na 1:1 izjednačio je Suma u 53, da bi konačnih 2:1 u produžetku divnim slobodnim udarcem postavio Rezaj.

Belgijanci će igrati sa Lehom iz Poznanja u plej-ofu za ulazak u Ligu Evrope, dok će crno-beli morati hitno da prodaju nekog fudbalera kako bi klub obezbedio finansije za funkcionisanje do kraja ove sezone.

Sva dešavanja sa utakmice možete da pratite uz naš lajv-blog...

115' Urošević je probao glavom posle kornera, ali ništa.

107' GOL! Šteta, crno-beli opet gube. Pogodak je postigao Rezaj iz slobodnog udarca posle neopreznog igranja rukom Bojana Ostojiča na nekih 25 metara iskosa od gola..

105' Deluje kao da crno-beli neće uspeti pre penala da reše ovaj meč, iako su i tokom prvog produžetka bili bolji tim.

91' Počeo je prvi produžetak!

PRODUŽECI! Šarloa je imao sreće što nije poražen u drugom poluvremenu, a sve zahvaljujući Suminoj ulozi! Majstor iz Gvineje je doneo prevagu, Stanojević ga je sjajno iskoristio kao "džokera" na poluvremenu, ali ipak se ide u produžetke.

85' Opet Suma u prilici, opet je lopta završila preko gola!

80' Partizan je daleko bolji rival u drugom poluvremenu, Sadik je imao još jednu dobru šansu, ali nije je pretvorio u gol.

72' Crno-beli su ti koji sada kontrolišu situaciju na terenu. Suma je definitivno uneo dodatni kvalitet u tim crno-belih, pa sada Šarloa ima dosta problema.

67' Novi pokušaj Sume, veoma nezgodan, ali je golman nekako uspeo da reši tu situaciju u svoju korist.

53' GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Sejduba Suma je doneo potpuno novu dimenziju u igru svog tima. Fantastično! Asano se iskupio za kiks kod gola, asistirao je Sumi, a ovaj je lagano smestio loptu u mrežu. Bravo za Stanojevića i odluku da ga uvede u drugom poluvremenu, kapa dole! Spremni smo bili da ga kritikujemo, ali sada je zaslužio da ga i pohvalimo!

46' Sejduba Suma je ušao na teren umesto Filipa Stevanovića.

POLUVREME! Partizan nije imao praktično nijednu pravu priliku na meču, dok je Šarloa dobro znao šta želi i sačuvao je prednost. 1:0 na pauzi!

20' Partizan je stisao, Asano je bio u prilici, ali ga je strelac gola Desole razoružao, pa je prvi korner na meču dobio beogradski klub.

10' GOL! Šarloa vodi, Dezole je strelac. Stojković je u prvi mah odbranio, ali je onda na gol liniji katastrofalno reagovao Takuma Asano, pa je Desole postigao pogodak!

8' Prvi pokušaj crno-belih, Aleksandar Miljković je probao iz daljine, ali je na kraju sve završeno bezopasno.

1' Utakmica je počela!

18.57 - Sve je spremno za početak meča!

17.48 - Poznati su sastavi za ovaj meč. Aleksandar Stanojević se odlučio za najbolji tim koji u ovom trenutku poseduje.

Šarloa: Peneto - Fol, Busi, Viljems, Desolej, Kajembe Ditu - Laimaharitra, Morioka, Goli - Nikolson, Rezael

Partizan: Stojković - Miljković, Vitas, Banjak, Urošević - Zdjelar, Natho - Asano, Marković, Stevanović - Sadik.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.