JUNAK FINALA LIGE ŠAMPIONA IMA BIZARNU FOBIJU ZA JEDNOGFUDBALERA: Kako li je onda uspeo da Bajernu donese trofej?!
Kingsli Koman

PRIZNAO

JUNAK FINALA LIGE ŠAMPIONA IMA BIZARNU FOBIJU ZA JEDNOGFUDBALERA: Kako li je onda uspeo da Bajernu donese trofej?!

- Sve se desilo vrlo brzo, ali sam bio koncentrisan

Objavljeno:

Jedan od junaka finala Lige šampiona Kingsli Koman dao je jedan veoma zanimljiv intervju za sajt UEFA u kojem je opisao momenata kada je dao gola Pari Sen Žermenu.

On je tada pogodio glavom, a sada je otkrio da od toga ima strah!

- Sve se desilo vrlo brzo, ali sam bio koncentrisan. Lopta je bila na desnom boku, pa sam se ubacio u sredinu. Kod takvih trenutaka ne razmišljate mnogo. Lopta je doletela i ja sam podmetnuo glavu. To nije baš moj omiljeni potez, štaviše, malo se plašim kada treba da udarim loptu glavom, ali srećom, ušla je u gol - rekao je on i nastavio:

- Bojim se. Oduvek. I to se do danas nije promenilo. Možete to da prepoznate i na fotografijama. Zatvorio sam oči kada sam šutirao glavom. Bilo je instinktivno, refleksno. Pokušavam da držim oči otvorene, ali u poslednjem momentu, refleksno, zatvorim ih - rekao je Koman.

On je istakao i da preferira asistencije više u odnosu na golove.

- Bio je to neverovatan trenutak. Obično ne proslavljam svoje golove, jer mi oni ne bude neku posebnu emociju, više volim asistencije. Ali, kada sam video loptu u golu, pomislio sam „Vau, ovo je sjajno“. Bilo je neverovatno, prelepa osećanja su me preplavila - rekao je on.

(espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.