NAJNOVIJA VEST: Poginulo 8 fudbalera nakon što je autobus sleteo u reku - jezive scene sa lica mesta! (VIDEO)
Foto: Twitter / Printscreen

UŽAS

NAJNOVIJA VEST: Poginulo 8 fudbalera nakon što je autobus sleteo u reku - jezive scene sa lica mesta! (VIDEO)

Još 30 njih primljeno je na lečenje u bolnicu

Objavljeno:

Fudbalski savez Gane (GFA) saopštio je tužnu vest o strašnoj saobraćajnoj nesreći koja se desila blizu Kumasija, u Ašanti Regionu.

Autobus koji je prevozio decu, mlade fudbalere, na registraciju za novu sezonu, survao se u reku i tom prilikom je najmanje osmoro njih poginulo. Portal "Moje vesti iz Gane" ističe da su nastradali mališani bili između 12 i 15 godina starosti.

Šestoro njih poginulo je na licu mesta, četvoro je u kritičnom stanju preveženo u bolnicu, gde su nedugo po prijemu dvojica dečaka izgubila bitku za život.

Još 30 njih primljeno je na lečenje u bolnicu Sveti Patrik u Ofinsu.

Prema navodima nadležnih u lokalnoj policiji, vozač autobusa je izgubio kontrolu nad vozilom i ono je završilo u reci Ofin.

- GFA izražava najdublje saučešće porodicima osam mladih fudbalera koji su preminuli nakon što je vozilo kojim su se prevozili doživelo udes. Obavešteni smo da saobraćajna nesreća desila kada su se vraćali u Ofinso, nakon što su obavili registraciju u Afrančou. Poslali smo odmah naše zaposlene da obiđu sve koji su pogođeni ovom nesrećom. Veoma smo tužni zbog ovoga što se desilo i, uz iskreno saučešće porodicama poginulih, želimo brz oporavak ostatku tima koji je doživeo različite vrste povreda u ovom incidentu. U ovim vremenima punim izazovima, stojimo rame uz rame sa svim pogođenim porodicama, uključujući i one kojima su deca povređena i koji takođe prolaze kroz strašan stres. Misli su nam uz sve bližnje poginulih, neka duše stradalih počivaju u miru - poručili su iz Fudbalskog saveza Gane.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.