TRESU SE I BARSELONA I ŠPANIJA OD REČI HRVATA KOG JE KUMAN OTERAO: Mesi i Suarez mi nikad nisu bili prijatelji!
Foto: EPA/Enric Fontcuberta

ozbiljna prozivka

TRESU SE I BARSELONA I ŠPANIJA OD REČI HRVATA KOG JE KUMAN OTERAO: Mesi i Suarez mi nikad nisu bili prijatelji!

Rekao je sve što mu je na duši

Objavljeno: 22:24h

Hrvatski vezista Ivan Rakitić bio je prvi igrač Barselone koji je napustio "Kamp Nou" nakon niza potresa. Sve je krenulo teškim porazom od Bajerna 8:2 u Ligi šampiona nakon čega je klub smenio Kikea Setijena da bi šlag na tortu stavio Lionel Mesi zatraživši transfer iz kluba.

Novi trener Ronald Kuman upravo je Hrvata prvog 'oterao' iz 'Blaugrane', a Ivan Rakitić vratio se u svoju Sevilju i odmah pokazao da će biti veliko pojačanje.

U razgovoru za 'El Desmarque' Rakitić je iskreno progovorio o odnosu s Lionelom Mesijem i Luisom Suarezom, dvojcem koji je poslednjih nedelja žario i palio španskim pa zatim i svetskim sportskim naslovnicama. "Raketa" je istakao kako s njima nikad nije stvorio neki odnos.

foto: EPA/Kiko Huesca

- Rekao sam svoju stranu. S njima nikad nisam imao bliski prijateljski odnos, ali verujem da je to jako teško u grupi od 23 ili 24 igrača. Moji najbliskiji prijatelji bili su Andres Iniesta, Ter Štegen, Boateng i Žunior Firpo - iskren je bio Rakitić i dodao:

- Ali jako poštujem i Mesija i Suareza, bili su mi saigrači šest godina i jako su važni igrači. Na terenu smo jako dobro funkcionisali i jako ih poštujem. Tokom 'lockdowna' u vreme korone svi smo bili jako bliski, gotovo pa komšije. Zahvalan sam im na tome kako su me tretirali tokom godina.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.