SRPSKI GOLMAN ISPROZIVAO ZVEZDU: Čemu čuđenje, oni su naša šansa! Samo da ode ovaj trener i prolazimo - garant!
Foto: FK Crvena zvezda

izjava

SRPSKI GOLMAN ISPROZIVAO ZVEZDU: Čemu čuđenje, oni su naša šansa! Samo da ode ovaj trener i prolazimo - garant!

Svakako zanimljiva i optimistična izjava, pomalo i prepotentna, ali...

Objavljeno:

Crvena zvezda će u plej-ofu za Ligu Evrope igrati sa boljom ekipom iz duela Ararat - Celje, a srpski prvak će i ovaj put biti gost.

Utakmica će biti na programu 1. oktobra, u Sloveniji ili Jermeniji, a Celje i Ararat svoj meč 3. kola kvalifikacija igraju sledeće nedelje.

Zbog situacije sa koronavirusom, ove sezone igra se samo jedna utakmica plej-ofa za drugo po jačini klupsko takmičenje u Evropi.

Zanimljivu izjavu za MONDO pre tačno dva meseca dao je Stefan Čupić, golman jermenskog prvaka i član generacije koja se 2013. godine popela na krov Evrope.

foto: Starsport©

On je bio ubeđen da će njegova ekipa slaviti protiv Crvene zvezde ako ih žreb spoji, a to se na kraju i desilo. Ali, Ararat mora prvo da savlada Celje u 3. kolu kvalifikacija.

- Čemu čuđenje? Oni su naša velika šansa. "Bićemo 'mina' i za jače ekipe. Potceniće nas, iako utakmice počinjemo sa desetoricom stranaca, uglavnom iz Holandije, Francuske, Belgije, Portugalije, Brazila. Samo ovaj da ode i da novi trener lepo upakuje ekipu, proći ćemo prvo kolo Lige šampiona. Garant.

Svakako zanimljiva i optimistična izjava, pomalo i prepotentna, ali...

Interesantno, za ekipu Ararata nastupa i Žoan Gufran, nekadašnji igrač Bordoa koji se već sastajao se ekipom Crvene zvezde u epskom duelu 2012. godine, kada je francuski klub sa penala u 95. minutu ostvario trijumf i plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.