KRSTAJIĆ BRANI KOKEZU: Halucinacije su da radi protiv Partizana!
Foto: Reuters

njegov stav

KRSTAJIĆ BRANI KOKEZU: Halucinacije su da radi protiv Partizana!

Bivši igrač crno-belih kaže da je siguran da predsednik FSS-a ne radi ni protiv jednog kluba

Objavljeno:

Još jedan bivši fudbaler i legenda Partizana stala je u odbranu FSS-a od napada i optužbi njegovog bivšeg kluba da predsednik Saveza Slaviša Kokeza namerno radi protiv crno-belih.

Mladen Krstajić, bivši selektor, govorio je o dešavanjima u srpskom fudbalu u novoj sezoni koju je do sada obeležio međusobni "rat" Partizana, Crvene zvezde i FSS-a.

On je istakao da ovakvi loši odnosi i pretnje njegovog bivšeg kluba ne koriste nikome i samo štete ugledu svih, a posebno srpskog fudbala, te istakao da je siguran da Kokeza ne radi protiv Partizana.

foto: Beta/Branislav Božić

- Radio sam sa Kokezom dok sam bio selektor, siguran sam da odgovorno i predano, sa mnogo truda, obavlja posao u FSS. Ne može da bude odgovoran za loše rezultate Zvezde i Partizana ili bilo kojih drugih klubova - rekao je Krstajić za "Sportski žurnal".

- Apsolutno su to nečije halucinacije! Nema razloga da radi protiv Partizana. Zaboravlja se koliko je FSS pomogao Partizanu. Nisam siguran da li rukovodstvo crno-belih žele da prikriju greške ili nešto drugo, ali uvek postoji ta mogućnost.

foto: Starsport©

Krstajić je obavljao ulogu sportskog direktora u Humskoj kada je Aleksandar Stanojević u prvom mandatu bio trener i tada su zajedno napustili klub, jer nisu pristali na ucene rukovodstva.

- Stanojević, kao i treneri koji su bili pre njega, ne mogu ništa da promene ako nemaju podršku od uprave kluba. Od 2011. kada smo mi otišli, ništa se nije promenilo. Imali smo ideju, ali nas tada nisu razumeli. Do danas, naša žrtva ništa nije promenila - poruio je Krstajić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.