PRED MEČ U SUPERLIGI KOJI JE TREBALO DA SUDE: Dvojica najboljih srpskih sudija zaraženi koronavirusom!
Foto: Starsport©

pozitivni na testu

PRED MEČ U SUPERLIGI KOJI JE TREBALO DA SUDE: Dvojica najboljih srpskih sudija zaraženi koronavirusom!

Oni su trenutno u izolaciji u Saudijskoj Arabiji

Objavljeno:

Iznenadni problemi u Superligi Srbije, pošto su dvojica najboljih pomoćnih sudija zaraženi koronavirusom zbog čega su morali da ostanu u Rijadu u Saudijskoj Arabiji.

Milovan Ristić i Dalibor Đurđević, nekadašnji prvi pomagači Milorada Mažića, i najbolje srpske linijske sudije, neće moći da dele pravdu na meču između Javora i Vojvodine zakazanom za nedelju.

Oni su prethodne nedelje boravili u Saudijskoj Arabiji, gde su sudili poslednje kolo tamošnjeg prvenstva, posle čega su bili testirani na Covid-19 i rezultati su bili pozitivni, prenosi "Telegraf".

To je potvrdio i sam Đurđević u izjavi za pomenuti portal zbog informacija koje su počele da se šire da su njih dvojica "sklonjeni" sa ovog meča.

- Nakon završetka prvenstva Saudijske Arabije, u sredu smo testirani PCR testom zbog puta nazad u Srbiju. Test je bio pozitivan. Radili smo i drugi kontrolni čiji rezultat je takođe bio pozitivan. I sada se nalazimo u izolaciji. O nama brine medicinski tim Ministarstva zdravlja Saudijske Arabije i ljudi iz tamošnjeg Saveza. Takođe, naš ambasador Jusufspahić je ponudio svu moguću pomoć. U kontaktu smo i sa Milanom Karadžiće, predsednikom Sudijske komisije FSS, kao i našim Savezom koji su takođe ponudili svu pomoć - poručio je Ristić.

Umesto njih dvojice Sudijska komisija FSS je hitro reagovala i delegerala drugu dvojicu "mahača" za ovaj susret.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.