MITROVIĆA NEMA U STARTNIH 11 PROTIV ARSENALA: Navijači poludeli - izbacite nas iz lige!
Aleksandar Mitrović, Foto: Starsport©

premijer liga

MITROVIĆA NEMA U STARTNIH 11 PROTIV ARSENALA: Navijači poludeli - izbacite nas iz lige!

Nalazi se na klupi za rezervne igrače

Objavljeno: 16:21h

Srpski napadač, najbolji igrač Fulama u izboru igrača i navijača, najbolji strelac Čempionšipa i Ostrva prošle sezone ne igra od prvog minuta!

Aleksandar Mitrović bio je heroj Fulama kada se kroz Čempionšip probijao do Premijer lige, ali su njegove zasluge izgleda već zaboravljene. Trener Skot Parker se odlučio za nešto drugačiju postavu, bez Mitra, i to je izazvalo lavinu reakcija:

- Svež start, sličnih 11 - napisali su na zvaničnom nalogu kluba, a onda objavili sledeću fotografiju:

Ovo je 11 fudbalera koji će se od 13.30 suprostaviti Arsenalu na otvaranju nove sezone Premijer lige: Marek Rodak, Majkl Hektor, Denis Odoi, Niskens Kebano, Tim Karni (k), Tim Rim, Ivan Kavalijero, Harison Rid, Džo Brajan, Džoš Onoma, Abubakar Kamara.

Ukoliko igrače čuveni fantazi ove igrice, verovatno vam je Mitar prvi izbor u napadu. E, pa, gadno ste se prevarili na samom otvaranju. Mnogi navijači Fulama su rezignirani ovom odlukom pitali "da li je moguće da je Mitro na klupi?!".

Traže od Premijer lige da ih odmah izbacio "kad već Rid igra startnu postavu". Bilo je mnogo zanimljivih "mimova" u kojima se u glavnim ulogama nalaze Karlo Anćeloti, Geri Nevil ili pak mačke.

Aleksandar Mitrović juri rupu u Arsenalovoj odbrani, tim Mikela Artete je ipak favorit sa kvotom 1,60. Pogledajte ostale MOZZART kvote za meč Fulam – Arsenal.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.