ZVEZDINIH 7/7: Teška povreda Docića, debi Falćinelija i povratnički gol Kange!
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE, 7. KOLO

ZVEZDINIH 7/7: Teška povreda Docića, debi Falćinelija i povratnički gol Kange!

Sva dešavanja sa ovog meča pratili ste uz "lajv-blog"

Objavljeno: 23:07h

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su i sedmu pobedu u Superligi Srbije iz isto toliko mečeva.

Čukarički je savladan na Banovom brdu u derbiju kola sa 3:1 (1:0), međutim trijumf srpskog šampiona ostaće u senci povrede kapitena domaćina Marka Docića.

U ranoj fazi meča Zvezda je golom Nemanje Milunovića došla u vođstvo, a asistent kod pogotka, Ričmond Boaći se tom prilikom ponovo povredio i napustio meč nakon samo tri minuta igre.

foto: Starsport©

Čukarički je nekoliko minuta kasnije imao veliku priliku preko Savića da poravna rezultat, ali centimetri su ga delili od pogotka klubu u kome je igrao kao omladinac.

To je bio i konačan rezultat prvog dela igre, dok je odmah na startu drugog poluvremena Ivanić još jednom bio strelac, po peti put od početka sezone u svim takmičenjima.

Samo koji trenutak nakon Ivanićevog pogotka, dosuđen je jedanaesterac za crveno-bele, a Gelor Kanga je dobio dozvolu od Stankovića da izvede najstrožu kaznu i pogodio za 3:0.

Ali, onda se desila povreda Marka Docića. Seku Sanogo i kapiten Brđana su bili u jednom duelu, a vezni igrač crveno-belih je neoprezno startovao, pa je Dociću noga odmah otišla van ležišta i stradalo je koleno. Meč je bio prekinut na nekoliko minuta dok se Dociću ukazivala pomoć, pa je na nosilima koja su nosili fudbaleri oba kluba iznet van igrališta uz aplauze.

1 / 7 Foto: Starsport©

Dijego Falćineli je već uspeo da debituje u dresu Crvene zvezde, samo par sati nakon što je potpisao ugovor, a Čukarički je ipak došao do počasnog gola i to preko Savića u finišu susreta.

Crveno-beli ostaju na prvoj poziciji sa svih sedam pobeda iz isto toliko mečeva, dok je ekipa Aleksandra Veselinovića doživela prvi poraz ove sezone.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Sva dešavanja sa ovog meča pratili ste uz "lajv-blog"

KRAJ MEČA: Čukarički - Crvena zvezda 1:3 (0:1)

90. minut - Igraće se još pet minuta.

83. minut - GOL: Čukarički smanjuje na 3:1, Savić je strelac!

78. minut - Debitovaće Falčineli istog dana pošto je predstavljen u klubu! Sanogo će mu ustupiti mesto, a Ivanića će zameniti Petrović.

58. minut - Teška povreda za Marka Docića, kapitena domaćina nakon duela sa Sanogom! Čini se da je koleno "stradalo" pa je na nosilima iznet sa terena uz pomoć fudbalera oba tima.

1 / 3 Foto: Starsport©

55. minut - GOL: Kanga sa bele tačke postavlja rezultat na 3:0! Čini se da je ovo nova pobeda crveno-belih i prvi poraz Čukaričkog ove sezone.

50. minut - GOL: Mirko Ivanić igra sjajno na početku sezone! Novi gol za vezistu Crvene zvezde za vođstvo od 2:0!

POLUVREME: Čukarički - C. Zvezda 0:1

1 / 10 Foto: Starsport©

43. minut - Ivanić je uposlio Vukanovića, ali nije dovoljno snažno zahvatio loptu, pa ona nije ni stigla do gola. Još nekoliko minuta ostalo je do završetka prvog dela meča.

30. minut - Bez previše uzbuđenja nakon fuiroznog starta. I dalje je 1:0 za ekipu Dejana Stankovića.

13. minut - Birmančević je dobro uposlio Savića, koji je prebacio Borjana, međutim centimetri su ga delili od pogotka i izjednačenja.

8. minut - Lepo je šutirao Ivanić, ali Petrović krajnjim naporima izbacuje loptu u korner.

3. minut - GOL: Nemanja Milunović je doveo Zvezdu u vođstvo, a Ričmond Boaći se tom prilikom ponovo povredio! Umesto njega na terenu je Aleksa Vukanović.

19.00 - Počela je utakmica!

SASTAVI

ČUKARIČKI: Petrović - Ćirković, Šapić, Ostojić, Tošić - Docić, Kajević - Savić, Pantić, Birmančević - Eze.

C. ZVEZDA: Borjan - Gajić, Milunović, Degenek, Rodić - Nikolić, Sanogo - Kanga, Ivanić, Gavrić - Boaći.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.