STANOJEVIĆU, VIDIŠ LI OVO? Za Miloševića je bio nevidljiv, a sada je u idealnom timu Lige nacija!
Aleksandar Stanojević, Foto: Pritnsrkin

hoće li dobiti priliku

STANOJEVIĆU, VIDIŠ LI OVO? Za Miloševića je bio nevidljiv, a sada je u idealnom timu Lige nacija!

– Nisam dobijao šansu u Partizanu, ali radio sam vredno na treninzima, spreman sam i čekam svoju šansu. Promenio se trener i videćemo šta će biti, dodao je štoper crno-belih - ističe Vujačić

Objavljeno:

Partizan kao da ne računa na njega, ali on svojim partijama u reprezentaciji Crne Gore pokazuje da može da odigra na veoma visokom nivou.

Fudbaler Partizana Igor Vujačić je iskoritio odsustvo nekoliko defanzivaca Crne Gore i odigrao sjajnu partiju protiv Luksemburga, pa se tako našao u idealnom timu 2. kola Lige nacija u izboru specijalizovanog sajta koji se bavi statistikom, Sofascore.

foto: FK Partizan

Pored njega mesto je našao i golman Crne Gore Milan Mijatović (ocenjen ocenom 8.9) kao i svetske zvezde poput Serhija Ramosa ili Kevina de Brujnea.

– Lepo je biti u tom društvu, posebno kada vidite koji su se sve igrači, svetske zvezde, našli u timu kola. Između ostalih, tu smo golman Mijatović i ja i to nam sigurno puno znači. On je branio na vrhunskom nivou i zaslužio da se nađe u timu kola - rekao je Vujačić, a prenele „Vijesti“.

Vujačić strpljivo čeka svoju šansu u Partizanu.

– Nisam dobijao šansu u Partizanu, ali radio sam vredno na treninzima, spreman sam i čekam svoju šansu. Promenio se trener i videćemo šta će biti, dodao je štoper crno-belih.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.