NASTAVLJA SE SAGA ZVANA MATEO GARSIJA: Nove vesti o Argentincu stižu iz Ljutice Bogdana! Odlazak se bliži?
Mateo Garsija, Foto: Emilija Jovanović

BILO BI SUPER DA KONAČNO ODE

NASTAVLJA SE SAGA ZVANA MATEO GARSIJA: Nove vesti o Argentincu stižu iz Ljutice Bogdana! Odlazak se bliži?

Aris želi Matea Garsiju, i to već u potencijalnom trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Rijeke

Objavljeno:

Mateo Garsija nije u planovima Dejana Stankovića, što se već dugo zna, ali zna se i da je on i dalje član Crvene zvezde.

Nakon što mu je propao povratak u Rasing, tačnije, pošto su grčki timovi Olimpijakos i Aris pokvarili Zvezdin posao ponudom da ostane u Evropi, problem i dalje nije rešen.

Kako prenosi Žurnal, Aris želi Matea Garsiju, i to već u potencijalnom trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Rijeke.

Grci će prethodno morati da eliminišu ukrajinski Kolos, protiv kog su favoriti, i onda gostuju u Hrvatskoj, 24. septembra i nadaju se da će do tada imati Argentinca u ekipi.

Mateo Garsija
Mateo Garsija foto: Starsport©

Kakav je grčki plan? Pa, iz svega stoji Olimpijakos, koji bi ga otkupio i potom poslao na pozajmicu u Aris, u kom je blistao takođe na pozajmici u sezoni 2018/19. Problem je u tome što Grci nude daleko manje para, iako znaju da je Zvezda za njega platila nešto više od dva miliona evra i da sada traži tačno toliko za njegov odlazak.

Rasing je bio spreman da plati toliko, ali su onda Grci kontaktirali Garsiju i ponudili mu da ostane u Evropi, ali dogovora sa Zvezdom i dalje nema...

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.