RADE BOGDANOVIĆ OPLEO JAČE NEGO IKAD: Srpski fudbal je kao pokojnik u mrtvačnici kog nema ko da sahrani!
Rade Bogdanović, Foto: Printscreen/Mondo

PREJAKE REČI BIVŠEG NAPADAČA

RADE BOGDANOVIĆ OPLEO JAČE NEGO IKAD: Srpski fudbal je kao pokojnik u mrtvačnici kog nema ko da sahrani!

Poznat je po svojim javnim istupima bez dlake na jeziku, a Rade Bogdanović nas ponovo nije razočara

Objavljeno:

Rade Bogdanović je čovek koji uvek bez dlake na jeziku komentariše fudbalske prilike i nikada nikom ne ostaje dužan u svojim javnim nastupima.

Tako se sada oglasio povodom užasnih partija reprezentacije Srbije protiv Rusije i Turske tokom kojih je osvojen samo jedan bod.

- Veoma loše smo odigrali utakmice protiv Rusije i Turske. Ne znam da li je razlog tome nedovoljna fizička pripremljenost, duga pauza zbog korone ili nešto treće. Bili smo očajni, tromi i bezidejni. I nije to samo sada, već neko vreme tako izgledamo. Srpski fudbal me podseća na pokojnika kog odvezu u mrtvačnicu, ali nema ko da ga sahrani - oštar je bio Bogdanović u svom izlaganju.

Aleksandar Kolarov
Aleksandar Kolarov foto: Starsport©

Bogdanovića je razočarao i nastup kapitena Aleksandra Kolarova koji je dobio drugi žuti karton početkom nastavka, pa smo se branili sa igračem manje...

- Nama je kapiten i stub odbrane čovek koji ima 35 godina i koji je odavno trebalo da se povuče. I on je protiv Turske dobio dva žuta kartona i 40 minuta ostavio ekipu da igra oslabljena. Videćemo posle Norveške da li ćemo plakati što je igrao u toj utakmici ili što će uskoro da se penzioniše. Realno, u ovoj selekciji jedini lider je Dušan Tadić. Od njega i očekujem najviše, jer bez njegovih lopti ni Mitrović, ni ostali ofanzivni ne mogu ništa - kaže Bogdanović za "Informer".

Ostalo je još mesec dana do meča koji bi mogao sve ovo da promeni, ali...

- Iskreno, ne postoji neki valjani razlog za optimizam, iako nada umire poslednja. Trebaće nam mnogo sreće u Oslu, da se pogodi da nam bude dobar dan. Igra se samo jedan meč, ulog je veliki i sve je moguće. Nisu Norvežani fudbalska velesila, niti neko od koga bi trebalo da se plašimo i zaziremo, ali treba biti realan i reći da ovo sada nikako ne izgleda dobro - zaključio je Bogdanović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.