EVO KAKO JE LALATOVIĆ 'PREVARIO' PRAVILA PROTIV PARTIZANA: Da li ste primetili šta je uradio trener Vojvodine?
Foto: Starsport©

isplatilo mu se

EVO KAKO JE LALATOVIĆ 'PREVARIO' PRAVILA PROTIV PARTIZANA: Da li ste primetili šta je uradio trener Vojvodine?

Doskočio pravili o bonusu

Objavljeno:

Partizan se od početka sezone prilično mučio sa najnovijim pravilom koje podrazumeva najmanje dvojicu igrača u startnoj postavi ispod 21 godine starosti.

Sada već bivši trener crno-belih Savo Milošević je zbog toga odlučio da umesto kapitena Vladimira Stojkovića gol Partizana čuva mladi Aleksandar Popović, ali to mu se nije isplatilo u mečevima sa Novim Pazarom i Vojvodinom, gde su crno-beli ukupno primili šest golova (3+3).

Ali, ako ''Pravilo U21'' važi u prvom poluvremenu, to se ne odnosi na drugo poluvreme, i trener Vojvodine Nenad Lalatović je to u potpunosti iskoristio protiv Partizana.

On je pred početak drugog poluvremena, pri vođstvu Partizana od 1:0, iz igre izveo ''bonus igrače'' Mladena Devetka i Mirka Topića i umesto njih od 46. minuta na teren poslao znatno iskusnije Stefana Đorđevića i Aranđela Stojkovića, koji je na kraju i rešio meč svojim golom u nadoknadi vremena.

Za to vreme, Partizan je do kraja ostao sa neiskusnim Popovićem na golu, a kapiten Stojković je sve gledao sa klupe za rezerve. Jedina izmena koju su crno-beli napravili u tom meču bio je izlazak drugog ''bonus igrača'' Filipa Stevanovića, koga je zamenio Aleksandar Lutovac.

Dakle, Lalatoviću je ''upalilo'' protiv Partizana, pa se postavlja pitanje hoće li i neki drugi eventualno slediti njegov primer, možda u nekim važnijim mečevima i ''bonus igrače'' izvoditi iz igre odmah posle prvog poluvremena...

(Esperso.rs/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.