POLUFINALISTA LIGE ŠAMPIONA HOĆE SRPSKOG REPREZENTATIVCA: U Firenci neće ni da čuju osim ako ponuda nije 40.000.000
Foto: EPA/Simone Arveda

tražena roba

POLUFINALISTA LIGE ŠAMPIONA HOĆE SRPSKOG REPREZENTATIVCA: U Firenci neće ni da čuju osim ako ponuda nije 40.000.000

Vlahović je jedan od najtraženijih mladih napadača u Evropi u ovom trenutku

Objavljeno:

Dušan Vlahović je tražena roba na fudbalskoj pijaci u ovom "letnjem" prelaznom roku, a najnoviji zainteresovani za njegove usluge je senzacionalni polufinalista Lige šampiona, Red Bul Lajpcig.

Nemački klub je u potrazi za napadačem koji će zameniti Tima Vernera koji je otišao u Čelsi.

"Bikovi" su odustali od otkupa ugovora Patrika Šika koji je prošle godine bio na pozajmici i on se vraća u Romu, pa sada traže nova rešenja u špicu.

foto: EPA/Gabriele Menis

Prva želja im je Aleksander Serlot iz Trabzona, ali Turci žele obeštećenje od 20.000.000 evra, što je previše, pa su se u Lajpcigu okrenuli drugim rešenjima i dva imena su im iskočila u prvi plan - Dušan Vlahović i Bruno Petković iz Dinamo Zagreba.

Ipak, čini se da im je opet realnija opcija reprezentativac Hrvatske, jer Fiorentina nema nameru da prodaje Srbina, osim ako neko ne tresne na sto bar 40 miliona evra, što Lajpcig sigurno neće učiniti.

U Firenci na Vlahovića gledaju kao na veliki zalog za budućnost, jer je tokom prošle sezone pokazao veliki potencijal, zato su odbijali ponude od Parme, Verone, Rome, Šalkea i Volfzburga.

Fiorentina bi najradije da pošalje Vlahovića na jednogodišnju pozajmicu negde gde će redovno igrati i sticati iskustvo, a onda da ga sledeće godine vrati da predvodi njen napad.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.