ZVEZDA PIKIRALA NAPADAČA! Bivši igrač crveno-belih je nezadovoljan u klubu, a imao je poruku za Terzića i ekipu!
Foto: Starsport©

da li će doći?

ZVEZDA PIKIRALA NAPADAČA! Bivši igrač crveno-belih je nezadovoljan u klubu, a imao je poruku za Terzića i ekipu!

- Mislim da bi bio veoma dobro pojačanje za Zvezdin napad i da bi se odlično uklopio u ekipu – rekao je Jovanović n za MaxBet sport.

Objavljeno:

Crvena zvezda je izgubila trku za potpis Federika Makede, pa su se okrenuli drugim rešenjima. Prema informacijama "Maxbet sporta", crveno-beli razmišljaju o fudbaleru Bordoa Aleksandre Mendiju. Upravo zato najbolji sagovornik o kvalitetima Mendija je Vukašin Jovanović, prvotimac francuskog kluba.

Mendi (26) je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Brestu.

– Nisam još pričao sa njim o Zvezdi. Isto sam juče video tu informaciju u našim medijima. Mendi je vrlo dobar igrač. Fizički je dominantan, ima odličan osećaj za gol. Dobru kretnju, sigurnu završnicu. Na treninzima pokazuje da ima kvalitet. Mislim da bi bio veoma dobro pojačanje za Zvezdin napad i da bi se odlično uklopio u ekipu – rekao je Jovanović n za MaxBet sport.

Pored igračkih kvaliteta, Mendi bi mogao da bude i finansijski isplativ.

– Sjajan je momak, nemam ništa loše da kažem za njega. Uz to nije star igrač, ’94 godište je, tako da bi i Zvezdi značilo jer bi kasnije mogla da zaradi na njemu. Ponavljam, fizički kvaliteti su definitivno na njegovoj strani i ukoliko je to moguće, Zvezda treba da ga dovede.

Jovanović je istako da nije zadovoljan trenutnim statusom u klub, pa neće čuditi da uskoro napusti Bordo.

– Nisam potpisao ugovor, tu je status kvo. Videćemo šta će i kako biti. Nisam prezadovoljan situacijom u klubu. Ima još mesec dana do kraja prelaznog roka, pa ćemo da vidimo. To je fudbal, to je život. Svašta može da se promeni i u dva dana, a kamo li u mesec. Do skoro nisam ni razmišljao o drugim klubovima, smatrao sam da ću da ostanem ovde. Neke stvari su se u međuvremenu promenile. U klubu mi niko nije rekao niko da treba da idem, ali nisam zadovoljan statusom koji trenutno imam. Jeste, imam sjajan ugovor ovde, ali nije sve u novcu. Pet godina sam u inostranstvu, ne kažem da sam se obezbedio za ceo život, ali nisu mi finansije sada u prvom planu. Prelazni rok se tek zakuvava, neka prvenstva su se praktično tek završila. Čekam ponude, rado ću da sednem za sto sa svakim ko me bude želeo, pa ćemo da razgovaramo – istakao je Jovanović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.