Da li je Zvezda omanula sa strancima? Najavljivani su kao bombe, šta su zaista isporučili? (VIDEO) (ANKETA)
Foto: Fonet/aleksandar Koković

opet polemika u javnosti

Da li je Zvezda omanula sa strancima? Najavljivani su kao bombe, šta su zaista isporučili? (VIDEO) (ANKETA)

Crveno-beli se najviše oslanjaju na inostrana pojačanja na početku sezone, a posle eliminacije od Ludogoreca navijači najviše raspravljaju o njima
Objavljeno: 14:05h

3. Pablo Mouče - Najzvučnije pojačanje crveno-belih ovog leta je tek na momente pokazalo zašto je došao. Evidentno je da i dalje ima problema sa fizičkom spremom i time što nije prošao pripreme sa klubom, ali je u nekoliko poteza nagovestio kakve su njegove mogućnosti.

Doduše igrač njegovog kalibra ne može sebi da dopusti da promaši zicer sa metar, kao što se njemu dogodilo u Razgradu, a sud o njemu bi valjalo doneti tek kada dostigne potreban nivo kondicije.

4. Džon Ruiz - On je u još lošijoj fizičkoj spremi nego Mouče, o čemu je i Miodrag Božović govorio, pa je to možda najveći razlog što je najmanje pokazao od svih Zvezdinih pojačanja.

Jeste postigao gol u prvenstvu protiv Metalca, ali recimo u revanšu protiv Ludogoreca šampion Srbije ništa nije dobio njegovim ulaskom na teren, iako mu se trud ne može osporiti. I on će morati da dokaže zašto se za njegov potpis Zvezda borila sa drugim timovima.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.