MURINJO UDARA NA LALATA?! U 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope možda ćemo imati spektakl!
Foto: Starsport©, Profimedia

Skraćen spisak protivnika

MURINJO UDARA NA LALATA?! U 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope možda ćemo imati spektakl!

Vojvodina bi mogla u trećem kolu kvalifikacija da zaigra protiv Totenhema

Objavljeno: 23:24h

Najavljivali smo već pre izvesnog vremena da bi Žoze Murinjo mogao da dođe u Srbiju u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope i suprotstavi se Nenadu Lalatoviću i sada već postoje izgledne šanse.

U utorak će biti održan žreb za 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope od koga se, kao osvajač Kupa Srbije, uključuje i Vojvodine.

A UEFA je kao i uoči svake runde i pred ovu skratila potencijalni spisak rivala svakom timu, a Vojvodina koja nije nosilac u ovoj rundi je dobila potencijalnog protivnika između pet već izvučenih parova 2. kola u kome će igrati i Totenhem.

"Lale" iz Novog Sada bi u trećoj rundi mogle da igraju protiv pobednika sledećih mečeva: Lokomotiva Plovdiv (Bugarska) - Totenhem (Engleska), Bala Taun (Vels) – Standard (Belgija), ali i protiv Rostova koji se takođe u takmičenje uključuje od sledećeg kola.

Što se tiče TSC-a, čini se da će mu teži rival biti FCSB u drugom krugu nego neki od rivala u trećem, jer Topolčani su se vodili kao „povlašćeni“ u žrebu, na konto Rumuna. Pa, ako naprave iznenađenje, otvoriće im se dalja vrata.

Mogući protivnici TSC-a su: pobednik duela Kolrejn (S. Irska) – Madervel (Škotska), Anorotozis (Kipar), bolji iz meča Riteraj (Litvanija) – Slovan Liberec (Češka) i pobednik susreta Pjast Glivice (Poljska) – Hartberg (Austrija).

Žreb je u utorak od 13 časova, a utakmice 3. kola će se igrati 24. septembra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.