GOTOVO: Ide Tomane, zna se i koliko će Zvezda zaraditi! Menja ga dobro poznati napadač?
Tomane ide iz Zvezde, Foto: Starsport©

sve je spremno

GOTOVO: Ide Tomane, zna se i koliko će Zvezda zaraditi! Menja ga dobro poznati napadač?

Sada ostaje da se vidi kako će Crvena zvezda popuniti rupu u napadu nakon Tomaneov odlaska

Objavljeno:

Crvena zvezda nije jurila napadača – takva je bar bila priča za javnost – ali sada će definitivno juriti. Jer Portugalac Tomane do kraja ove nedelje napustiće Beograd i potpisati za turski Sivas.

Prema informacijama MOZZART Sporta crveno-beli će na ime obeštećenja dobiti oko 800.000 evra čime će u potpunosti nadoknaditi novac koji su uložili na dovođenje 28-godišnjeg centarfora prošlog leta.

U međuvremenu je Tomane za Crvenu zvezdu odigrao 32 utakmice, postigao osam golova i namestio još pet, ali je bilo evidentno da je psihološki potonuo nakon promašenog penala u duelu sa Olimpijakosom u Ligi šampiona. Istina, oprostiće mu navijači taj „greh“ pošto je upravo Tomaneov gol prošle nedelje presudio Tirani u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Poslednje mesto u grupnoj fazi Lige šampiona svakako nije katastrofa, ali kiks u Albaniji nije nešto što bi navijači Zvezde mogli da istrpe.

Sada ostaje da se vidi kako će Crvena zvezda popuniti rupu u napadu nakon Tomaneov odlaska. Jasno je svima da stručni štab nije zadovoljan formom Ričmonda Boaćija i Milana Pavkova, za Nikolu Krstovića je još rano, El Fardu Ben i Aleksa Vukanović mogu da pomognu, ali nisu „devetke“ po prirodi, tako da se očekuje da Zvezda opet napadne Federika Makedu iz Panatinaikosa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.