DRAMATIČNA ISPOVEST MEGVAJERA NAKON HAOSA U GRČKOJ: Plašio sam se za život, samo su počeli da me udaraju...
Foto: Profimedia

OTVORENO O SVEMU

DRAMATIČNA ISPOVEST MEGVAJERA NAKON HAOSA U GRČKOJ: Plašio sam se za život, samo su počeli da me udaraju...

Mentalno sam dovoljno jak, nastaviću dalje, ali sada sam i dalje emotivan i ljut kada govorim o tome - ističe Englez

Objavljeno:

Kapiten Mančester Junajteda Hari Megvajer govorio je nakon incidenta koji se dogodio na grčkom ostrvu Mikonos za BBC.

Englez je učestvovao u velikoj tuči zbog koje je osuđen na uslovnu zatvorsku kaznu od 21 meseca. Proglašen je kriv zbog nanošenja teških telesnih povrerda, pokušaj podmićivanja, nasilje nad organima reda i uvrede nakon hapšenja.

Megvajer je otvorio dušu nakon celokupnog incidenta.

- Ne osećam da bilo kome dugujem izvinjenje, ono služi kada si nešto pogrešno uradio. Našao sam se u situaciji koja je mogla da se desi bilo kome i bilo gde - rekao je Megvajer, koji je opisao detalje svega što se dogodilo i istakao da nije udarao i podmićivao policajce.

- Dosta su me udarali po nogama, bio sam u panici. Strah. Bojao sam se za svoj život. Moja porodica pati više od mene, a meni je savest čista jer znam šta se desilo, znam istinu. Mentalno sam dovoljno jak, nastaviću dalje, ali sada sam i dalje emotivan i ljut kada govorim o tome.

Zajedno sa devojkom i društvom bio je u lokalu gde nije bilo tuče, već samo vike.

- Pogledali smo napolje, bilo ih je osmorica bez ikakvih oznaka. Otvorili su vrata, prijatelja i mene izbacili iz autobusa. Nisu nam ništa rekli, mislio sam da je u pitanju kidnapovanje.

Sa prijateljem je otišao do glavne ulice, pozvao je agenta, a zatim su želeli da se vrate ka autobusu kada su ih neki ljudi opkolili.

- Pali smo na kolena, držali ruke u vazduhu. Oni su samo počeli da nas udaraju, stavili su mi jednu ruku u lisice. Udarali su me u noge i govorili mi da mi je karijera završena, da neću više igrati fudbal. Tada sam pomislio da nema šanse da je to policija. Nemam pojma ko su. I pokuštao sam da pobegnem. Otuda i optužnica, to je njima opiranje hapšenju, nisam verovao da su policija - rekao je Megvajer za BBC, a preneo je "Sport klub".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.