VUČIĆ ODGOVORIO NA NAVODE DA SE NACIONALNI STADION ZOVE PO NJEMU: Odmah je reagovao!
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/Tanjug

OTKRIO SVE

VUČIĆ ODGOVORIO NA NAVODE DA SE NACIONALNI STADION ZOVE PO NJEMU: Odmah je reagovao!

Aleksandar Vučić je izjavio da ga ne pogađaju predlozi da stadion ponese njegovo ime

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ga ne pogađaju predlozi da najavljeni nacionalni stadion ponese njegovo ime, koji zapravo ironično, treba da ukažu da takav stadion nije potreban, jer, kako kaže, po onima koji tako nešto predlažu, ne bi moglo da se nazove ništa, osim katanaca i lanaca u razorenim fabrikama po Srbiji.

Vučić je rekao da će Srbija da dobije nacionalni stadion, velelepni, jedan od najlepših u Evropi, jer Srbija to, kaže, zaslužuje.

- Ako oni misle da treba da se zove Aleksandar Vučić, to je sad ironija, jer ne bi trebalo da se gradi. Da podsetim da po njima ništa nije nije trebalo da se gradi. Ni Beograd na vodi, koji je sad najveće gradilište, niti brojni projekti po Srbiji - rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara o kritikama opozicije na račun Hrama Svetog Save i nacionalnog stadiona, te predloge da taj stadion treba da ponese njegovo ime.

Vučić je rekao da će kapacitet stadiona biti 55.000 i da će biti lepši od Alijanc arene, doma fudbalera minhenskog Bajerna, novog prvaka Evrope.

- Kad već predlažu da se stadion zove po meni, pošto je to valjda glupo. Pa je dobro da Albanija ima stadion od 22.000, a sramota je da Srbija ima jedan od 55.000. Srbija će dobiti stadion od 55.000, velelapan, biće jedan od najlepših u Evropi, biće lepši i od Alijanc arene u Minhenu. Ili meni bar tako izgleda da je lepši. Verovatno će biti jeftiniji. U tom smislu da nisam siguran da ćemo svuda grejače moći da obezbedimo - rekao je Vučić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.