NOVI DETALJI MEGVAJEROVOG HAPŠENJA: Albanci mu napali sestru, on hteo da podmiti policajce - isplivala cela istina!
Hari Megvajer, Foto: Profimedia

"PRLJAVI HARI"

NOVI DETALJI MEGVAJEROVOG HAPŠENJA: Albanci mu napali sestru, on hteo da podmiti policajce - isplivala cela istina!

Hari, mnogo lažeš za jednog kapitena Mančester junajteda

Objavljeno:

Engleski i grčki mediji donose neverovatne detalje iz sudnice sa suđenja u odsustvu engleskom štoperu Hariju Megvajeru posle incidenta na Mikonosu.

Pravni tim Megvajera je pokušao da se odbrani pričom kako je cela gužva ispala kada su dva gospodina iz Albanije prišli Dejzi Megvajer, sestri Harija i posle kraćeg razgovora špricem ubrizgali drogu nakon čega je Dejzi zakolutala očima i pala na zemlju. Za to vreme su Hari i kompanija navodno kupovali kebabe. Odmah su potrčali za navedenim Albancima, ali su dva muškarca uspeli nekako da pobegnu.

Posle toga sledi dolazak policije, Megvajerova grupa je bila u mini-busu za povratak kada su šestorica policijaca zaustavila i otvorila vrata mini-busa. Megvajer je tada krenuo da ih napada a potom i verbalno napada sa rečima -"Zar ne znate ko sam ja? Ja sam kapiten Mančester Junajteda. Bogat sam čovek, imam mnogo novca. Kažite vašu cenu", su navodno bile reči defanzivca.

Hari
Hari foto: EPA

Odbrana Megvajera je takođe iznela tvrdnje da su policajci kasnije namerno udarali fudbalera po kolenima sa uzvicima - "Završićemo ti karijeru". Zvaničnik policije je sa gađenjem odbacio ovakve tvrdnje.

Ubrzo nakon saznavanja kazne, tim štopera je najavio tužbu dok je selektor Engleske momentalno izbacio defanzivca sa svog spiska, iako je na njega bio stavljen još ranije.

Kazna će najverovatnije po žalbi biti preinačena u novčanu.

Još uvek nije poznato kakva će biti kazna od strane samog kluba, jasno da Hari više nije kapitenski materijal i simbol tima poput Mančester Junajteda.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.