STANKOVIĆ POVEO 20 IGRAČA U TIRANU: Nema napadača koji je počinjao utakmice, a to nije jedino iznenađenje...
Dejan Stanković, Foto: Starsport©

NI PAVKOV NIJE TU

STANKOVIĆ POVEO 20 IGRAČA U TIRANU: Nema napadača koji je počinjao utakmice, a to nije jedino iznenađenje...

El Fardu Ben je imao problem sa bolom u mišiću tokom utakmice sa Proleterom u Novom Sadu, ali se on, srećom, našao na spisku putnika. Videćemo hoće li i zaigrati

Objavljeno: 10:01h

Crvena zvezda je otputovala za Albaniju, gde će igrati sa šampionom te zemlje Tiranom u okviru 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona na stadionu "Er Albanija".

Trener crveno-belih Dejan Stanković odlučio se za 20 igrača. Ono što je glavno je da na spisku nema Milana Pavkova, ali ni Nikole Krstovića, koji je ove sezone počeo onu utakmicu sa Mačvom u Šapcu, a bio je standardan i na prijateljskim, pripremnim duelima.

Nikola Krstović
Nikola Krstović foto: Starsport©

Ostalih iznenađenja nema. Mesta u avionu nije bilo ni za Veljka Simića i Dušana Jovančića, koji su pred odlaskom iz Ljutice Bogdana.

Za meč protiv Tirane konkurisaće 20 igrača: Milan Borjan, Zoran Popović, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Milan Rodić, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Miloš Degenek, Strahinja Eraković, Miloš Vulić, Seku Sanogo, Njegoš Petrović, Gelor Kanga, Veljko Nikolić, Srđan Spiridonović, Aleksandar Katai, Željko Gavrić, El Fardu Ben, Ričmond Boaći i Antonio Tomane.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.