ŠTO JE ZVEZDA ZA SRBIJU, TO JE TIRANA U ALBANIJI: Javio se Srbin koji igra u komšiluku - sve je otkrio!
FK Tirana, Foto: Printscreen

UOČI DUELA U LŠ

ŠTO JE ZVEZDA ZA SRBIJU, TO JE TIRANA U ALBANIJI: Javio se Srbin koji igra u komšiluku - sve je otkrio!

- Jednom smo ih pobedili, jednom smo izgubili od njih. Igraju dobar fudbal, veoma brzo - rekao je Ignjatović

Objavljeno: 09:21h

Pošto Crvena zvezda gostuje u Albaniji naredne nedelje u okviru 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, mnogi srpski fudbaleri iz Albanije pričaju za srpske medije ovih dana.

Tako je za Večernje novosti interesantan intervju dao Aleksandar Ignjatović, Srbin koji je kapiten kluba po imenu Laci, koji veoma dobro zna šta od Tirane može da se očekuje.

- Da se igra u Beogradu, mislim da Tirana ne bi imala šanse, ali zbog domaćeg terena sve je moguće. Ipak, Zvezda je favorit u ovom meču i očekujem da prođe dalje. Imaju bolje igrače, to je sigurno, i ako budu bili na svom nivou, ne bi trebalo da bude ikakvih problema. Mora od prvog minuta da se pokaže ko je ko u meču - ističe svoja očekivanja Ignjatović.

Uveren je da će ekipa koja odnese prevagu u "manevru", na kraju i slaviti.

Štoper je 2019. godine otišao u Albaniju, gde je odlično prihvaćen, a ubrzo je postao i kapiten tima za koji nastupa.

- Meni je jako dobro ovde. Nemam nikakvih problema, svi me poštuju i dobro se ophode prema meni. Kapitenska traka posle šest meseci je dovoljan pokazatelj - kaže Ignjatović.

On je dobro upućen u kvalitete tirane, albanskog predstavnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona i narednog Zvezdinog protivnika u Evropi.

- Jednom smo ih pobedili, jednom smo izgubili od njih. Igraju dobar fudbal, veoma brzo. Najbolji deo tima im je vezni red. Utakmicu će odlučiti bitka na sredini terena, trijumfovaće onaj ko dobije taj deo polja - dodaje iskusni defanzivac.

Od koga u takmov timu preti najveća opasnost?

- Promenili su nekoliko igrača. Otišao im je najbolji napadač, ali su tu i dalje dva brza krila. Kobina je brz i eksplozivan, dok je Elton Kale tehničar i njih dvojica prave razliku - govori štoper, a trebalo bi da zapisuju u Zvezdinom stručnom štabu.

Stadion na kom će se igrati zbog sponzorskog ugovora nosi ime ''Er Albanija'' i pravi je fudbalski objekat.

- Stadion je fantastičan. Podloga je odlična, mislim da će odgovarati Zvezdinim igračima. Katai, Ben i ostali, biće im super za igru.

Danas smo na društvenim mrežama videli neke skandalozne poruke, a kako mediji izveštavaju o toj utakmici?

- Do sada nisu pominjali Zvezdu. Mislim da je njima iznenađenje što je Tirana prošla prvo kolo. Videćemo narednih dana kako će to izgledati. Oni imaju dobre navijače, najbrojniji su, poput Zvezde u Srbiji - zaključuje Aleksandar Ignjatović.

Pred put u Tiranu, Zvezda danas (18.00) gostuje novosadskom Proleteru, i želi da u lepom raspoloženju dočeka kvalifikacije za Ligu šampiona. Kvota na dvojku je 1,15, a na pobedu Zvezde bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,68. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Proleter Novi Sad – Crvena zvezda.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.