KONAČNO: Preskupi stranac otišao iz Zvezde!
Kanjas otišao iz Zvezde, Foto: Starsport©

gotovo!

KONAČNO: Preskupi stranac otišao iz Zvezde!

- Uspeli smo da raskinemo prevremeno ugovor sa igračem koji je imao visoku platu, na koga postojeći stručni štab nije računao

Objavljeno:

Iako je izgledalo da do dogovora neće doći, Crvena zvezda je raskinula ugovor sa Hozeom Kanjasom, potvrđeno je Blicu u klubu!

Podsetimo, odmah po dolasku Dejana Stankovića na klupu crveno-belih bilo je jasno da za Španca neće biti mesta, ali on se opredelio da ne odlazi sa Marakane, već da ostane na platnom spisku. Pa ipak, taj čvor se razvezao.

- Uspeli smo da raskinemo prevremeno ugovor sa igračem koji je imao visoku platu, na koga postojeći stručni štab nije računao, a koji je u klub došao bez obeštećenja i koji je imao veliko učešće u prošlogodišnjem ciklusu kvalifikacija za Ligu šampiona, kao i u pobedi u grupnoj fazi LŠ nad Olimpijakosom. Crvena zvezda je ovim uštedela preko 400.000 evra. Kanjas želimo uspešan nastavak karijere i zahvaljujemo mu se na igrama, zalaganju i ostvarenim uspesima sa klubom, među kojima je svakako i titula prvaka Srbije, pored Lige šampiona - poručio je izvor Blica iz Zvezde.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.