IPAK, NIJE SVE PROPALO: Kanađanka kupuje Njukasl i odmah želi da dovede Ronalda!
Foto: AP

posao iz snova

IPAK, NIJE SVE PROPALO: Kanađanka kupuje Njukasl i odmah želi da dovede Ronalda!

vrde kako je legenda Alan Širer već prihvatio ulogu u klubu, a onda su bacili još veću bombu - u dogovoru su s Kristianom Ronaldom

Objavljeno:

Nakon što je propala prva priča o prodaji Njukasla, pojavili su se novi moćni kupci koje ovaj put prevodi moćna Kanađanka Evangelina Šen.

Ona je uticajna preduzetnica koja vodi Bellagraph Nova Group zajedno sa singapurskim milijarderima Terenceom i Nelsonom Lohom, a za Njukasl su zasad ponudili 280 miliona funti!

Pregovaraju s Ronaldom?

Ipak, tamošnji navijači su skeptični, ali Shen i ekipa se ne predaju. Tvrde kako je legenda Alan Širer već prihvatio ulogu u klubu, a onda su bacili još veću bombu - u dogovoru su s Kristianom Ronaldom!

Evangelina je uverena kako će trenutačni vlasnik Majk Ešli prihvatiti ponudu iako je ona za 60 miliona funti manja od onoga što on traži.

Bellagraph Nova Group godišnje zarađuje preko 10 miliona eura, a uz to, iznimno su i uticajna skupina ljudi. Evangeline tako se družila i sa svetskim velikanima poput Baraka Obame prošlog decembra, a njegovoj ženi poklonila je nakit vrijedan preko 30.000 eura.

Uz to, grupa ima i političke veze u Ujedinjenom Kraljevstvu, gdje je Nelson Loh bio suorganizator azijskog ekonomskog samita 2017. godine zajedno s Dejvidom Kameronom.

Evangeline u poslovnom svetu poznatija je po nadimku Eva, a ove godine je istakla i svoju humanitarnu stranu. Pri početku pandemije korona virusa okupila je druge mlade milionerei milijardere te je donirala medicinsku opremu i potrepštine u vrednosti od više miliona eura, a tačna vrednost je nepoznata, ali ta inicijativa bila je najveća donacija u istoriji koja je u Kinu pristigla od državljana neke druge zemlje.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.