HRVATI ISKOPALI TAJNU SRBINA IZ SPLITSKOG HAJDUKA: 'Veliki je navijač Zvezde'! Šta li će mu reći Torcida?
Darko Todorović, Foto: Profimedia

BIVŠI IGRAČ SALZBURGA

HRVATI ISKOPALI TAJNU SRBINA IZ SPLITSKOG HAJDUKA: 'Veliki je navijač Zvezde'! Šta li će mu reći Torcida?

Hrvatski mediji su pronašli intervju koji je Todorović dao za "EuroBlic", u kom je istakao da od malih nogu navija za Zvezdu i da je veliki fan Delija

Objavljeno:

Novo pojačanje Hajduka iz Splita je bivši desni bek Red Bul Salzburga Darko Todorović, koji je pozajmljen iz FK Splita na godinu dana.

Na prvom meču u dresu Hajduka je već pokazao da će biti pojačanje, ali komšijama je zasmetalo to što je fudbaler iz Bijeljine veliki navijač Crvene zvezde (kao i uostalom ogroman deo ovog grada).

Hrvatski mediji su pronašli intervju koji je Todorović dao za "EuroBlic", u kom je istakao da od malih nogu navija za Zvezdu i da je veliki fan Delija.

Torcida
Torcida foto: Printscreen/Youtube/Ultras Avanti

Naime, pre dve godine Zvezda se sa Salzburgom borila za plasman u Ligu šampiona, a Todorović je tada bio član tima iz Austrije.

- Od malih nogu sam navijač Crvene zvezde i ovo je za mene pomalo čudna situacija, ali sam profesionalac i i učiniću sve da Salzburg prođe dalje - rekao je tada Darko.

Inače, Todorović je prošao sve mlađe kategorije Bosne i Hercegovine i za A reprezentaciju te zemlje upisao je 10 nastupa.

Karijeru je započeo u Slobodi iz Tuzle, a pre dve godine je prešao u Salzburg,

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.