NIKOLA NA KVADRAT ZA NEPROBOJNI BEDEM ISPRED GOLA: Blekiju 2 miliona po sezoni, Maksimović prioritet broj 1
Foto: Starsport©

igraće u Italiji

NIKOLA NA KVADRAT ZA NEPROBOJNI BEDEM ISPRED GOLA: Blekiju 2 miliona po sezoni, Maksimović prioritet broj 1

U Firenci imaju jasan plan za ovo leto - zadržati jednog i kupiti drugog Srbina

Objavljeno: 20:34h

Sledeće sezone bi odbrambeni bedem Fiorentine mogao da bude srpski.

Klub iz Firence ima velike ambicije sledeće sezone, a prvi cilj im je da zadrže našeg Nikolu Milenkovića koji će ovog leta biti jedan od najtraženijih štopera u Evropi.

foto: AP

S druge strane, njemu žele da priključe još jednog srpskog reprezentativca koji se isto zove Nikola, ali se preziva Maksimović.

Iskusni Maksimović će po svemu sudeći napustiti Napoli ovog leta, jer je odbio da potpiše novi ugovor, pošto mu je gazda Aurelio de Laurentis umesto boljih uslova ponudio smanjenje plate sa 1,5 na 1,2 miliona evra po sezoni.

foto: EPA / Cesare Abbate

To se nije dopalo srpskom reprezentativcu i zato je odlučio da ne produžuje saradnju, a kako mu je predstojeća sezona poslednja u ugovoru, očekuje se da ga Napolitanci prodaju kako bi zaradili nešto.

U redu za njega stoje već Everton čiji šef Karlo Anćeloti izuzetno ceni Srbina, ali i Milan, Roma i naravno pomenuta Fiorentina.

Što se tiče Milenkovića, u Firenci mu nude novi ugovor sa platom 2 miliona evra po sezoni što je daleko više od sadašnjih 800.000. Time žele da ga ubede da odbije ponude Milana i Atletiko Madrida koji ga žele u svojim redovima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.