UEFA SASEKLA SRPSKE ARBITRE: 'Razrešeni' Grujić, Simović, Đorđić i Lukić!
Novak Simović, Foto: Starsport©

NEĆE SUDITI EVROPU

UEFA SASEKLA SRPSKE ARBITRE: 'Razrešeni' Grujić, Simović, Đorđić i Lukić!

Samo najbolje rangirani domaći arbitar Srđan Jovanović, sa statusom člana prve grupe, biće akter vrhunskih kontinentalnih događaja

Objavljeno: 17:50h

UEFA smatra da su srpske fudbalske sudije daleko od potrebnog kvaliteta za vođenje važnih evropskih utakmica velikih takmičenja.

Takva tvrdnja upravo je dobila potvrdu.

Samo najbolje rangirani domaći arbitar Srđan Jovanović, sa statusom člana prve grupe, biće akter vrhunskih kontinentalnih događaja i u 2020. i 2021. Prošle godine je sudio finale Evropskog prvenstva za mlade, a na jesen će ponovo deliti pravdu u Ligi šampiona i Ligi Evrope.

Danilo Grujić
Danilo Grujić foto: Starsport©

Jovanović je tu nažalost usamljen, a ono što je posebno porazno je da nemamo nijednog arbitra u drugoj, srednjoj grupi po kvalitetu.

Ostale domaće sudije, Danilo Grujić, Novak Simović, Miloš Đorđić i Lazar Lukić, nalaze se u poslednjoj, trećoj, UEFA grupi. To znači da mogu da sude samo u kvalifikacijama za evropska takmičenja, ne i u grupnoj fazi.

Lion je napravio senzaciju izbacivši Juventus s Ronaldom i pokazao da Mančester Siti ima čega da se plaši pred večerašnje (21.00) četvrtfinale u Lisabonu. Građani su svakako veliki favoriti s kvotom 1,28, a dupla šansa X2 je 3,65, dok je 3+ 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Lion.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.