NOVAC IPAK MOŽE SVE DA KUPI! Nejmar: Nijednog momenta nisam pomišljao na eliminaciju!
Nejmar, Foto: EPA / TIAGO PETINGA

od tragičara do heroja

NOVAC IPAK MOŽE SVE DA KUPI! Nejmar: Nijednog momenta nisam pomišljao na eliminaciju!

Nakon godine 1995. PSŽ će igrati polufinale Lige šampiona

Objavljeno: 09:26h

Najskuplji fudbaler današnjice Nejmar bio je na odličnom putu prema tituli tragičara utakmice jer je neverovatno šta su kopačke vredne 222 miliona evra uspele da promaše. I to na kakav način. No onda jedno dodavanje za Markinjosa, pa za Mbapea i sve će se zaboraviti

Nakon godine 1995. PSŽ će igrati polufinale Lige šampiona. Trebalo je mnogo novca za takvo ostvarenje koje je stiglo kada su pristalice francuskog prvaka već izgubile nadu jer Atalanta je u 90. minutu i dalje vodila 1-0 zahvaljujući Mariju Pašaliću.

A onda se u pravo vreme na pravom mestu na Luzu za PSŽ ukazala svetlost, odnosno Markinjos i Čupo-Moting za ludi preokret.

- Bilo je ovo sjajno veče. Atalanta je iznenađenje takmičenja, veoma agresivan tim. Sada moramo da se odmorimo, bila je ovo vrlo zahtevna utakmica - rekao je Nejmar za francuske medije.

Zanimljiv je njegov odgovor na pitanje šta mu je prolazilo kroz glavu kada je Atalanta vodila s 1:0 u samoj završnici utakmice.

- Nisam ni pomislio na eliminaciju. Ništa me neće sprečiti da mislim da idemo do finala. Bilo je jako komplikovano. Videli smo neke sjajne stvari, da imamo odličnu grupu. Mi smo porodica. Bilo je nemoguće za mene da pomislim da smo ispali - rekao je Nejmar.

Očigledno da je Brazilac fokusiran na to da želi da osvoji Ligu šampiona i fokus je stopostotan.

- Jedna utakmica je ostala do finala, dve do konačnog trijumfa - podvlači Nejmar.

PSŽ je posle drame protiv Atalante postao prvi polufinalista Lige šampiona, a večeras (21.00), takođe u Lisabonu, za prolaz među četiri najbolja bore se RB Lajpcig i Atletiko Madrid. Kvota na keca je 3,60, iks je 3,10, a dvojka 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za RB Lajpcig - Atletiko Madrid.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.