Benfika rekla zbogom Ljubomiru Fejsi: Da li je vreme za senzacionalan povratak?
Ljubomir Fejsa, Foto: Dado Đilas

MAŠINA ZA TITULE BIRA NOVU SREDINU

Benfika rekla zbogom Ljubomiru Fejsi: Da li je vreme za senzacionalan povratak?

Fejsa je u Benfiku stigao leta 2013. i to baš u eri Žorža Žezusa i brzo je postao jedan od neizostavnih elemenata šampionskog tima Orlova

Objavljeno: 16:19h

Srpski reprezentativac Ljubomir Fejsa slobodan je da pronađe novu sredinu.

Najuticajniji portugalski list Abola piše da je Fejsa dobio zeleno svetlo od Žorža Žezusa da potraži ovog leta novi klub.

Navodno, slavni trener je odlučio da svim igračima koji su bili na pozajmicama iz Benfike prošle sezone (Srbin je bio u Alavesu) pruži šansu da tokom priprema dokažu svoju vrednost i da potom odu ako ne budu zadovoljili tražene kriterijume. I to važi za sve osim za Fejsu.

Fejsa je u Benfiku stigao leta 2013. i to baš u eri Žorža Žezusa i brzo je postao jedan od neizostavnih elemenata šampionskog tima Orlova. Od tada je osvojio sve što se moglo osvojiti sa klubom na domaćem nivou, kao što je radio i svugde gde je igrao.

Podsetimo, on je karijeru počeo u Hajduku iz Kule, odakle se preselio u Partizan, u kom se proslavio, pa će sada Grobari postaviti pitanje treba li iskoristiti to što je uskoro 32-godišnji Fejsa slobodan igrač i vratiti ga u klub u kom je stekao ime i pravo na veliki transfer u Olimpijakos.

Naravno, crno-beli nisu deficitarni na poziciji zadnjeg veznog, ali nikad se ne zna šta sve može da se desi do kraja prelaznog roka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.