Zvezda i Olimpijakos više nisu toliko dobri: Na Marakani besni na grčku braću - vodi se pravi rat!
Foto: Filip Plavčić

interesantno

Zvezda i Olimpijakos više nisu toliko dobri: Na Marakani besni na grčku braću - vodi se pravi rat!

U Ljutice Bogdana uopšte nisu raspoloženi za pregovore oko prodaje Garsija u Grčku

Objavljeno:

Slučaj Matea Garsije i njegovog eventualnog odlaska iz Crvene zvezde postaje izuzetno naporan i pomalo dosadan, a sada stižu nove informacije.

Naime, kako saznaje "Mocart sport", na Marakani su blago rečeno ogorčeni na bratski klub Olimpijakos koji se pre nekog vremena umešao u dovođenje Argentinca.

U Ljutice Bogdana uopšte nisu raspoloženi za pregovore oko prodaje Garsija u Grčku, pod povoljnijim uslovima. To neće reći javno, ali ljudi iz Crvene zvezde su razočarani na tim sa Karaiskakija, jer su i pre zvanične ponude održavali kontakt sa Argentincem i savetovali ga da se ne vraća u domovinu.

foto: Starsport©

To su u Zvezdi protumačili kao zaobilaženje fer-pleja, pa su zasad čvrsti u stavu da Garsiju prodaju u Grčku samo pod jednim uslovom - da zainteresovani klub ponudi 2.200.000 evra, dok su sa ostalim timovima raspoloženi za pregovore.

Navijačli Crvene zvezde i Olimpijakosa su u sjajnim odnosima, ali interesi dve uprave se poklapaju poslednjih sezona. Počev od prodaje Bena, kada je grčki velikan stavio zelenaške kamate u ugovor, pa sve do sada i slučaja sa Garsijom.

(Espreso.co.rs / izvor: Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.