PROBLEM U PARTIZANOVOJ SVLAČIONICI?! Bibars Natho hoće kapitensku traku?!
Foto: Starsport©

Milošević mora da rešava i to

PROBLEM U PARTIZANOVOJ SVLAČIONICI?! Bibars Natho hoće kapitensku traku?!

On do sada nije bio u razmatranjima da preuzme mesto kapitena

Objavljeno:

Prelazak Vladimira Stojkovića na klupu u novoj sezoni uzročio je neke probleme kako u timu, tako i u atmosferi u svlačionici Partizana.

Crno-beli su pre nedelju dana kiksnuli protiv Novog Pazara, a ni to što je za vikend pobeđen Javor, ne znači da su se unutar stadiona u Humskoj i oko njega napetost i nervoza stišali.

Nije problem samo rezultatski, već izgleda da postoji i neki u svlačionici, a kako piše "Mozzartsport" jedan od problema u odnosima među igračima je pitanje kapitena.

foto: Starsport©

S obzirom da je Stojković trenutno na klupi za rezerve, izgleda da mnogi žele traku u Partizanu. U prva dva meča u sezoni ju je oko ruke nosio Bojan Ostojić kao igrač sa najdužim stažom u ekipi, ali izgleda da jedna grupa igrača želi nekog drugog.

Tako grupa bivših internacionalaca i reprezentativaca smatra da bi kapiten trebalo da bude zlatni Orlić Saša Zdjelar, jer je to svojim odnosom prema dresu i saigračima i na osnovu karaktera, zaslužio. Uostalom on je i bio kapiten u nedelju protiv Javora.

foto: Starsport©

S druge strane, "Mozzartsport" saznaje da kapitensku traku želi i Bibars Natho. Izraelski reprezentativac koji je i kapiten tog nacionalnog tima i to prvi koji je islamske veroispovesti, smatra da bi on kao lider na terenu trebalo da nosi i traku oko ruke, što je navodno predočio u nekim neformalnim razgovorima.

Međutim, on do sada takoreći nije bio ni među prvih 5 kandidata za kapitena, makar Savo Milošević nije isticao njega kada je govorio o kapitenskoj traci.

foto: Starsport©

- Naš kapiten je Stojković. Posle njega je Lola Smiljanić, a treći je Lazar Marković. Kako ni on dosta puta nije na terenu, sledeći je Zdjelar. Odluka da Ostojić nosi traku na prošloj utakmici je bila moja želja da mu se odužim za niz mečeva iz prošle sezone, u kojima je dao mnogo, igrao i povređen - ispričao je Savo Milošević, mada je prethodno naglasio da je posle nekih razgovora „ostao zatečen“, priznavši da je niz problema u ekipi tek sad spoznao.

Ali i on je često umeo da istakne da je upravo Natho lider ekipe na terenu.

E sada njemu predstoji sređivanje odnosa u svlačionici, ali i poboljšanje igre tima, što su mu prvi zadaci, a videćemo da li će možda kao jedan od koraka ka tome biti i dodeljivanje kapitenske trake Izraelcu, koji bi time postao prvi stranac kapiten u istoriji Partizana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.