Ako Zvezda ispuni jedan uslov, moguć je dolazak Branislava Ivanovića!
Branislav Ivanović, Foto: EPA/Anatoly Maltsev

NOVE INFORMACIJE

Ako Zvezda ispuni jedan uslov, moguć je dolazak Branislava Ivanovića!

Da bi bivši kapiten reprezentacije Srbije, bespravno sklonjen sa tog mesta, došao u Ljutice Bogdana neophodno je da Zvezda ispuni glavni uslov, proda jednog štopera

Objavljeno:

Bivši fudbaler Zenita Branislav Ivanović, kome je istekao ugovor sa šampionom Rusije, nedavno je obavio razgovor sa generlanim direktorom srpskog crveno-belih Zvezdanom Terzićem, ali se o konkretnim detaljima nije pregovaralo

To smo vam već pisali, a sada se pojavila informacija koja bi mogla Delijama da ulije novu nadu u njegov dolazak.

Da bi bivši kapiten reprezentacije Srbije, bespravno sklonjen sa tog mesta, došao u Ljutice Bogdana neophodno je da Zvezda ispuni glavni uslov, odnosno, proda Miloša Degeneka u inostranstvo, čime bi otvorila prostor za još jednog sjajnog štopera.

Miloš Degenek
Miloš Degenek foto: Starsport©

Ukoliko, ipak, reprezentativac Australije odluči da ostane na Marakani, pregovori sa bivšim kapitenom Orlova pašće u vodu.

- Zasad smo završili sa transferima. Nadamo se da ćemo uspeti nekog da prodamo, to nam je prioritet. Ukoliko ode neko od štopera, a ozbiljno se raspituju za Degeneka, onda bismo razmisli o nekom defanzivcu. Ako bi to bio Branislav Ivanović, bilo bi sjajno, međutim, spremni smo da formiramo tim i bez njega - kaže izvor "Informera".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.