Velike promene u timu Partizana - ovi igrači plaćaju ceh poraza u Novom Pazaru!
FK Partizan, Foto: Starsport©

MORA TAKO

Velike promene u timu Partizana - ovi igrači plaćaju ceh poraza u Novom Pazaru!

Zaista su bili više nego loši

Objavljeno: 11:11h
Aleksa Radosavljević

Partizan je odigrao katastrofalnu utakmicu protiv Novog Pazara u gostima, poražen je sa 3:2, a ubedljivo najgori deo tima bila je odbrana.

Ne samo da je Bojan Ostojić direktni krivac za pobedonosni gol Pazaraca, već su i kolege iz defanzive, posebno Uroš Vitas i Nemanja Miletić poprilično zakazali.

Slobodan Urošević je bio najmanje loš, stoga je njegovo mesto uz levu aut liniju, bar za sada, zacementirano, što se ne može reći za momke iz srca zadnje linije.

Bojan Ostojić
Bojan Ostojić foto: FSS

Bojana Ostojića na mestu desnog štopera bi u nedelju protiv Javora trebalo da zameni Nemanja Miletić, dok će Vitasa zameniti novi igrač Maki Banjak, koji još nije debitovao na zvaničnim mečevima za Partizan.

Zbog Miletićevog pomeranja u sredinu, desno bi trebalo da zaigra Aleksandar Lutovac, pošto se ne očekuje dolazak desnog beka Nikole Boranijaševića pre meča sa Ivanjičanima.

Ostaje nam da vidimo koliko su naša saznanja tačna kada se u nedelju od 20 časova na terenu Humske po prvi put ove sezone zakotrlja lopta.

Mančester Siti ima prednost od 2:1 iz prvog meča osmine finala Lige šampiona odigranog u Madridu, ali nije spokojan, jer Real nikad ne treba otpisivati. Večeras (21.00) na Etihadu videćemo dve ekipe koje su kandidati za trofej – kvota na keca je 1,75, na iks 4,00, na dvojku 4,30, dok je GG3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti – Real Madrid.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.