Marković mu polomio čašicu, pa ga zvao bivši napadač Crvene zvezde: Brate, da li je moguće?
Foto: Starsport©

teška povreda

Marković mu polomio čašicu, pa ga zvao bivši napadač Crvene zvezde: Brate, da li je moguće?

- Bio je zaista jak sudar čašicu o čašicu, pukla je moja na pola kao od šale. Njegova bi trebalo da nije jer me je nekako udario gornjim, jačim delom - ističe Živković

Objavljeno:

Golman Napretka Mladen Živković doživeo je tešku povredu nakon sudara sa Lazarom Markovićem.

Ispostavilo se da je Živkoviću pukla čašica...

- Dobro sam, koliko se može posle operacije. Treba čovek da bude optimista, kažu da ozdravljenje počinje od dobre i pozitivne energije. Ja za sada primenjujem taj recept - rekao je Živković za "Direktno", pa je dodao:

- Bio sam baš šokiran kad su mi pokazali snimak, hirurg koji me je operisao uspeo je čašicu da "zakrpi", spoji delove i uverava me da će sve biti u redu. Ali, koliko ću se dugo oporavljati, kakva je rehabilitacija nemam ni blagu predstavu jer ne znam nikog kome se ovo dogodilo. Da su druge povrede u pitanju znao bih šta i kako, a ovako, priznajem, malo strepim na koji ću način moći da se vratim fudbalu. Čudesno, ali svi ligamenti kolena su ostali nepovređeni. Trebalo bi da zbog toga proces oporavka bude brži, kažu stručnjaci. Videćemo...

foto: Starsport©

Napadač Partizana Lazar Marković je odmah nazvao Živkovića da vidi kako je.

- Lazar je sjajan čovek i sportista. I on se povredio u sudaru i čeka da mu otok splasne kako bi ustanovili težinu povrede. Ali, ne bi trebalo da je njemu stradala čašica kolena. Bio je zaista jak sudar čašicu o čašicu, pukla je moja na pola kao od šale. Njegova bi trebalo da nije jer me je nekako udario gornjim, jačim delom.

foto: Starsport©

Pored Markeca, javio se i Predrag Sikimić.

- Brate, da li je moguće da si opet doživeo tešku povredu, poslao mi je Sikima poruku a zatim me zvao. Šta ćete, sudbina je tako upisala. Dve teške povrede protiv večitih. Dešava se, nažalost.

BONUS VIDEO:

Espreso.co.rs


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.