HRVATSKI REPREZENTATIVAC PRIZNAO: Učim ćirilicu!
Foto: Beta

Posvećen

HRVATSKI REPREZENTATIVAC PRIZNAO: Učim ćirilicu!

Iskusni štoper planira da nauči jezik kako bi se lakše prilagodio u novom klubu

Objavljeno: 02:58h

Dejan Lovren je pre nekoliko dana prešao iz Liverpula u ruski Zenit gde bi trebalo da nasledi našeg Branislava Ivanovića.

Hrvatski reprezentativac će po prvi put igrati u Rusiji, a po potpisivanju ugovora sa šampionom Rusije dao je i intervju za klupsku televiziju, gde se dotakao mnogih tema.

- Novi saigrači? A ne poznajem ih baš ono lično , ali znam ih... Igrao sam protiv njih. Npr. na Svetskom prvenstvu u Rusiji! - rekao je kroz smeh Lovren koji je Rusiju usred Rusije izbacio u četvrtfinalu Svetskog prvenstva 2018. godine, pa ih u prvom intervjuu podsetio na to kakvog su igrača doveli.

foto: EPA/Peter Powell

Forma?

- Ma ako treba odmah u petak igram protiv Vedrana Ćorluke i Lokomotive! Profesionalac sam. Nekoliko pravih treninga i ako treba tu sam kako bih odmah pomogao - kaže Lovren pa dodaje:

- Naravno, razgovarao sam s trenerom Sergejom Semakom. Čovek zna sam da sam imao podužu pauzu, a objasnio sam mu kako sam sve vreme radio na sebi, a poslednjih dana sam baš u žestokom treningu.

Jezik?

- Naučio sam brzo francuski i engleski, pa ću i ruski. Možda i brže jer ima više reči sličnih mom materinjem hrvatskom. A pismo... Pa već skoro dve nedelje učim ćirilicu preko aplikacije - završio je Lovren.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.