GOTOVO: Potpisuje Branislav Ivanović - ovo se nedeljama čekalo!
Branislav Ivanović, Foto: Dado Đilas

NIŠTA OD ZVEZDE!

GOTOVO: Potpisuje Branislav Ivanović - ovo se nedeljama čekalo!

Pored Fulama postoji interesovanje Evertona

Objavljeno:

Bivši kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović na korak je da se posle tri i po godine vrati u englesku Premijer ligu.

Kako saznaje B92.net, Ivanović je u ozbiljnim pregovorima sa Fulamom, čiji je član njegov prijatlj i bivši saigrač iz reprezentacije Aleksandar Mitrović. Tim iz Londona ove večeri igra finale plej-ofa za popunu Premijer lige protiv Brentforda, pa će u slučaju pobede na tom meču Ivanović sigurno prihvatiti ponudu.

Pored Fulama postoji interesovanje Evertona i to na želju menadžera Karla Ančelotija, koji je sa 36-godišnjim Srbinom jako uspešno sarađivao u Čelsiju, iako se to pre nekoliko dana čak i demantovalo.

Bane u društvu Saše Ilića i Dejana Stankovića
Bane u društvu Saše Ilića i Dejana Stankovića foto: Starsport©

Rekorder po broju nastupa za Srbiju (105) ranije se dovodio u vezu sa prelaskom u Crvenu zvezdu i arapski svet, ali su mu planovi vezani za život u Londonu.

Ivanović planira da se skući u Londonu, čiji je stanovnik bio od 2008. do 2017. godine dok je nosio dres "plavaca" i osvojio Ligu šampiona i tri titule Premijer lige. Sa Zenitom je osvojio titulu u Rusiji kao kapiten.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.