KAKVE REČI MILOŠEVIĆA: Filip je kao Eden Azar, dolaskom Stojanovića napravili smo ogroman napredak!
Foto: Starsport©

BLISTAVA BUDUĆNOST

KAKVE REČI MILOŠEVIĆA: Filip je kao Eden Azar, dolaskom Stojanovića napravili smo ogroman napredak!

- Njegov udarac desnom nogom je smrtonosan, ako mu dopustite da se namesti, 'ubiće vas' iz bilo koje pozicije - rekao je Milošević za ScoutedFootball.

Objavljeno:

Dugo se na srpskim prostorima nije pojavio igrač poput Filipa Stevanovića. Momak koji je na superligaškim terenima počeo da igra sa svega 16 godina od samog početka je pravio ogromnu razliku i nagovestio ogroman kvalitet.

Trener Partizana Savo Milošević je u razgovoru za "ScoutedFootball'' govorio o kvalitetima mladog fudbalera.

- Kada se okrene licem prema vama, gotovi ste. Jeste, on je krilni igrač, ali njegova sposobnost da postiže golove je neverovatna. Njegov udarac desnom nogom je smrtonosan, ako mu dopustite da se namesti, 'ubiće vas' iz bilo koje pozicije - rekao je Milošević za "ScoutedFootball".

foto: Starsport©

Milošević ističe da godine ne igraju fudbal.

- Već je bio u klubu kada sam ja došao. imao je 16 godina i nešto malo više, tri meseca. Ali, kada igra fudbal, na terenu se to ne vidi. Njegova fudbalska inteligencija je vrlo visoka, a on igra zrelo. Eksplozivan je, brz, ima sjajnu tehniku, kombinuje neke stvari koje retko idu jedna sa drugom. Napravili smo ogroman napredak. doveli smo jednog od najboljih fitnes trenera u Evropi, Marka Stojanovića. Stevanović želi da igra u seniorskom fudbalu i njegovi mišići moraju da budu spremni za to. Još je dečak, ali se za godinu dana sjajno fizički razvijao.

Trener Partizana je uporedio Stevanovića sa vedetom Real Madrida.

-Možda Eden Azar, ako bih morao da biram. Slične su visine, težine, tehnike, imaju neke slične kvalitete. Razlika je u tome što je Azar jači, a Filip više 'gol igrač', direktan je.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.