POČELA SUPERLIGA, POČEO I RAT! Ne damo Partizanu da nepostojećim penalima i krađama osvoji titulu! Kaznite Grujića!
Foto: Starsport©

Reakcija na događaje u Kruševcu

POČELA SUPERLIGA, POČEO I RAT! Ne damo Partizanu da nepostojećim penalima i krađama osvoji titulu! Kaznite Grujića!

Sa Marakane je stiglo saopštenje odmah posle prvog kola domaćeg prvenstva

Objavljeno: 22:36h

Neće biti mira u Superligi već od 1. odigranog kola u novoj sezoni.

Sa Marakane je odmah po završetku meča između Crvene zvezde i Novog Pazara stiglo saopštenje za medije, a upućeno čelnicima FSS-a povodom dešavanja na utakmici između Napretka i Partizana u Kruševcu.

Crno-beli su trijumfovali 3:1, ali razlog za reakciju kluba sa Marakane jeste penal koji je dosuđen u korist kluba iz Humske u 85. minutu koji je sumnjiv.

Saopštenje Zvezde prenosimo u celosti:

- Poštovano rukovodstvo FSS, Crvena zvezda Vam se ovim putem javno obraća pitanjem: šta cete vi konkretno preduzeti da sprečite ovakvo brukanje srpskog fudbala koje smo danas videli u Krusevcu? Šta mi, ali i drugi klubovi u Srbiji, možemo da očekujemo posle onakvog suđenja i sramno dosuđenog jedanaesterca na meču Napredak - Partizan? A prvenstvo je tek počelo. Kako da se ponašamo? Treba li svi da očekujemo da ćemo proći kao Napredak, da će zarad pobede Partizana biti dosuđivani onakvi nepostojeći penali? Cela Srbija je videla kako je Danilo Grujić sudio i direktno pomogao Partizanu. I to u 87. minutu utakmice. Zbog toga tražimo da sudija Danilo Grujić bude najstrožije kaznjen. Time će se srpski fudbal zaštititi od raznih mešetara a svim akterima u startu poslati jasna poruka. Mi ne možemo da ćutimo i dozvolimo da klub kome su svi krivi, koji neprestanom kuknjavom pokušava da zamaskira svoju nemoć i prljave radnje, da otimanjem i krađama dođe do titule koju su vidimo svojim navijačima otvoreno obećali ne bi li sačuvali svoje fotelje u Partizanu. Zato gospodo iz FSS nemojte vi da se brukate. Uradite ono što od vas očekuje čitava fudbalska Srbija, konkretnim potezima posaljite jasnu poruku da necete dozvoliti ovakvo brukanje srpskog fudbala.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.