PARTIZAN JE NOSILAC U LIGI EVROPE, ALI ČEKA GA PAKLEN PUT: U plej-ofu naleće na velikane evropskog fudbala!
Partizan u Ligi Evrope, Foto: AP

AKO DO PLEJ-OFA I DOĐE

PARTIZAN JE NOSILAC U LIGI EVROPE, ALI ČEKA GA PAKLEN PUT: U plej-ofu naleće na velikane evropskog fudbala!

Biće ovo jedno vrelo leto u kvalifikacijama za evrokupove

Objavljeno: 12:10h

Fudbaleri Partizana će 99 odsto biti nosioci na žrebu kvalifikacija za Ligu Evrope od prvog do poslednjeg kola.

Kako bi se to sigurno desilo, potrebno je da Čelsi večeras savlada Arsenal u finalu FA kupa, pa bi tako Tobdžije ostale bez plasmana u Evropu, te bi crno-beli ostali 11. od 13 nosilaca.

Čak i da Arsenal pobedi, najverovatnije bi momci Sava Miloševića ostali u grupi povlašćenih, ali o tome više kad dođe do završnice Lige Evrope i Lige šampiona, koja bi malo mogla da pomuti račune srpskom velikanu.

Finale FA kupa Engleske igra se danas od 18.30 na Vembliju, sastaju se Čelsi i Arsenal, a Tobdžijama od ovog meča zavisi da li će sledeće sezone igrati u Evropi, pošto kroz prvenstvo to nisu izborili. Kec na Čelsi je 2,25, iks je 3,30, dok je dvojka na Arsenal 3,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za finale FA kupa.

FK Partizan
FK Partizan foto: Starsport©

E, sad, valja napomenuti da ni taj "lakši put" nije baš toliko lagan. Ako crno-beli dođu do plej-ofa, tamo bi mogli da ga sačekaju neki od velikana evropskog fudbala:

FCSB (nekada Steaua), Granada, Milan, Vulverhempton, AZ Alkmar, AEK, Glazgov Rendžers, LASK, Maribor, Rozenborg, Apolon, Hapoel Ber Ševa i Rostov.

Ono što je dobro je što neće morati da se takmiči sa Bazelom, Sportingom, Kopenhagenom, PSV-om, Volfzburgom, Spartom iz Praga, APOEL-om, BATE Borisovom, Galatasarajem, Malmeom, PAOK-om i Standardom.

Šta vi mislite, imaju li Savovi momci snage da ponovo uđu u grupnu fazu LE?

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.