NAVIJAČ SAM ZVEZDE, A ONAJ DRUGI KLUB... Mudrinski 'pecnuo' Partizan, pa otkrio Hrvatima da bi došao u Dinamo!
Foto: FK Čukarički

zanimljiv intervju

NAVIJAČ SAM ZVEZDE, A ONAJ DRUGI KLUB... Mudrinski 'pecnuo' Partizan, pa otkrio Hrvatima da bi došao u Dinamo!

- Moram da priznam da nisam nikada razmišljao o tome, ali zašto ne, mogu da se zamislim u tim klubovima - rekao je bivši napadač Crvene zvezde.

Objavljeno:

Ognjen Mudrinski ima veoma zanimljiv fudbalski put. Od Crvene zvezde i Vojvodine, do Nemačke i Grojter Firta, pa sve do hrvatske Gorice, koja je produžila pozajmicu Srbinu na još godinu dana.

Sjajni napadač je član Jagelonije, ali tamo nije uspeo da se snađe, pa je krenuo put Hrvatske, gde je odigrao soldinu polusezonu.

- U Gorici sam od januara, prihvatili su me sjajno svi u klubu, saigrači. Osećam se kao da sam tu ceo život, baš sam srećan zbog toga. Nisam pogrešio s izborom kluba, iako sam ugovor o pozajmici potpisao doslovno u poslednjim trenucima prelaznog roka, jer u Jageloniji nisu računali u mene. Dogovorili smo se u pet minuta - rekao je Mudrinski, za portal "24sata.hr".

foto: Starsport©

Hrvate je interesovala njegova ljubav prema Crvenoj zvezdi.

"Navijač sam Zvezde, ne krijem. Svima nama u Srbiji je cilj da igramo za Zvezdu ili 'onaj drugi klub', haha (Partizan prim. aut). Dečački snovi su mi se ispunili kad sam zaigrao Zvezdu i postao jedini igrač u istoriji koji je na debiju postigao tri gola, nije to mala stvar. To je period karijere koji ću uvek nositi u srcu."

Mudrinski ističe da ne bi imao problem da zaigra u Dinamu ili Hajduku iz Splita.

- Moram da priznam da nisam nikada razmišljao o tome, ali zašto ne, mogu da se zamislim u tim klubovima - rekao je Mudrinski.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.