NAVIJAČI SPARTE OD ROSICKOG TRAŽE BIVŠEG IGRAČA ZVEZDE: Imali su poruku i za Gelora Kangu!
Gelor Kanga, Foto: Fonet/Aleksandar Barda

CRVENO-BELI NA CENI

NAVIJAČI SPARTE OD ROSICKOG TRAŽE BIVŠEG IGRAČA ZVEZDE: Imali su poruku i za Gelora Kangu!

Iako su pojedini navijači potezali pitanje Kanginog karaktera, smatraju ga jednim od darovitijih igrača sa kojim su pregovori o produženju saradnje morali bolje da se završe

Objavljeno:

Gelor Kanga je ponovo zadužio crveno-belu opremu, a zanimljivo gledište na celu situaciju daju navijači Sparte iz Praga, na zvaničnom forumu. U otvorenoj diskusiji na ne preterano moderno dizajniranom forumu, uglavnom vlada opšti utisak da je Sparta izgubila bitnog igrača, piše RSB.

Iako su pojedini navijači potezali pitanje Kanginog karaktera, smatraju ga jednim od darovitijih igrača sa kojim su pregovori o produženju saradnje morali bolje da se završe.

Navijači uglavnom negoduju zbog rada sportskog direktora Tomaša Rosickog, rečima kako timu Sparte fali kreativnosti prilikom skautinga, i kako nije smelo da se dozvoli da pregovori sa Kangom dođu do cajtnota. ”Mali Mocart” ne uživa veliko poverenje publike, koja je, ako ništa drugo, zadovoljna što gradski rival Slavija nije pojurila Zvezdino novo pojačanje.

Mičel Donald
Mičel Donald foto: Starsport©

Posebno zanimljiv komentar upućen je u pravcu potencijalno novog susreta Sparte i Zvezde. Navijači praškog kluba dobro pamte bombu Gelora Kange na Marakani, te se jedan od simpatizera pitao "da li možemo da se sastanemo ove godine u kvalifikacijama", i kako bi bilo neverovatno da Kanga opet ”zvizne” bombu kao nekada.

Takođe, hvaljen je tandem Kanga – Boaći, dok su se navijači praškog velikana pozitivno izrazili o kvalitetima Mičela Donalda, te su neki od njih predložili Rosickom da to bude sledeće pojačanje posrnulog češkog velikana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/RSB)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.