POČELI PREGOVORI O TRANSFERU MILINKOVIĆA SAVIĆA: Evropski velikan stupio u kontakt sa Kežmanom!
Foto: EPA/Angelo Carconi

da li će biti uspešni?

POČELI PREGOVORI O TRANSFERU MILINKOVIĆA SAVIĆA: Evropski velikan stupio u kontakt sa Kežmanom!

Prvi klub koji je povukao konkretan potez u vezi sa angažovanjem srpskog fudbalera

Objavljeno:

Sergej Milinković Savić je pre nekoliko dana poručio da planira da ostane u Laciju i sa tim klubom igra Ligu šampiona, ali sva je prilika da bi mogao u tom takmičenju da zaigra u dresu drugog kluba sledeće sezone.

Zainteresovanih za sjajnog srpskog vezistu je mnogo, a jedan klub je već krenuo u konkretnu realizaciju posla i kontaktirao njegovog menadžera Mateju Kežmana.

Mančester junajted je krenuo silovito da što pre obezbedi pojačanja, a jedna od želja Ole Gunara Solskjera je srpski reprezentativac.

foto: EPA/Angelo Carconi

Španski portal "Fichajes.com", pozivajući se na svoje izvore, navodi da je kontakt između "crvenih đavola" i igrača uspostavljen.

SMS je godinama već želja slavnog engleskog kluba koji se najzad vratio u Ligu šampiona. U Junajtedu smatraju da bi se Srbin sjajno uklopio u vezni red sa Brunom Fernandešom i Polom Pogbom, a u prilagođavanju bi mu sigurno pomogao Nemanja Matić.

Inače, Lacio će morati sada, zbog celokupne situacije na tržištu izazvane krizom zbog koronavirusa, da proda Milinkovića Savića za duplo manje novca nego što su tražili prošle godine. Gazda kluba Lotito je svojevremeno tražio 150.000.000 za njega, ali sada je sa srpskim vezistom postignut dogovor da klub koji ponudi 80.000.000 evra može da ga vodi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.