DRUGI POTPIS U ISTOM DANU: Partizan zvanično doveo još jedno pojačanje!
Foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

gotov posao

DRUGI POTPIS U ISTOM DANU: Partizan zvanično doveo još jedno pojačanje!

Ugovor je na tri obavezne godine uz mogućnost da se saradnja produži i na četvrtu

Objavljeno:

Dva potpisa su ovog ponedeljka bila u Humskoj. I dok je Maki Banjak već bio tu, ali je samo sad ozvaničio saradnju, Partizan je doveo i drugo pojačanje ovog leta, a u pitanju je Dušan Lalatović.

Manje od sat vremena posle Kamerunca paraf na ugovor sa crno-belima je stavio i 21-godišnji Novosađanin, koji stiže kao slobodan igrač.

Mladi štoper je minulog vikend prekinuo saradnju sa Dunajskom Stredom i odmah došao za Beograd, gde je potpisao ugovor na tri plus jednu godinu.

foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

- Mladog Lalatovića smo zapazili još prošle godine. Budući da pratimo sve igrače koji mogu ne samo da doprinesu sad dobrim partijama Partizana, već budu naš zalog za budućnost, drago nam je da je potpisao za naš klub. Od njega očekujemo da raste i razvija se uz Partizan i da igrama ostavi trag - rekao je Miloš Vazura.

Lalatović je karijeru počeo u mlađim kategorijama Vojviodine, zatim igrao za Budućnost Gložan (trenutno, Opštinska liga Bačka Palanka), Radnički Niš, odakle je pozajmljen Dinamu iz Vranja, da bi zatim potpisao za sofijsku Slaviju (nije stigao da debituje za Bugare), okušao se u Radničkom iz Zrenjanina (minule sezone Srpska liga „Vojvodina“), od januara ove godine ugovorom je bio vezan za DAC Dunajsku Stredu (dva meča).

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.