MNOGO SIMBOLIKE PRED MEČ SA ZVEZDOM: Neka bude kao 2011. godine!
Foto: Starsport©

kontrolni meč

MNOGO SIMBOLIKE PRED MEČ SA ZVEZDOM: Neka bude kao 2011. godine!

- Bilo bi lepo da i ovaj naredni susret bude putokaz za visoka ostvarenja - ističe Jagodić

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde će odmeriti snage protiv Borca iz Banjaluke sutra od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Poslednji duel ova kluba je odigran 2011. godine, a trener ekipe iz Republike Srpske je isto bio Vlado Jagodić, koji je govorio o simbolici dva dulla. Nakon prethodnog meča sa Zvezdom, Borac je osvojio šampionsku titulu.

- Bilo bi lepo da i ovaj naredni susret bude putokaz za visoka ostvarenja, baš kao što je bio i taj duel. Bilo kako bilo, utakmica sa Zvezdom će nam i te kako dobro doći da se još malo uštimamo pred početka prvenstvene trke - rekao je Jagodić za "Glas Republike Srpske"

Banjalučani su na šest kontrolnih susreta zabilježili su pet pobeda i remi.

- Velike su šanse da prosek pokvarimo u duelu sa crveno-belima, ali to ne treba da bude nikakvo iznenađenje, jer će Zvezda i naredne sezone imati moćan tim. Zato nismo rezultatski opterećeni, ali sam siguran da će igrači dati sve od sebe da se pokažu u pravom svetlu - nastavio je Jagodić.

Iako je u duelu sa Rudarom iz Predora nastavljena serija pobeda, kormilar Banjalučana nije bio u potpunosti zadovoljan.

- Bilo je previše individualnih grešaka. Ne umanjujem zalaganje i htijenje protivnika, ali ovo nije naša prava slika. Drago mi je što je Bojan Marković sa dva gola razbio maler, ali i što su Stojan Vranješ i Goran Zakarić nastavili da tresu mreže. U drugom delu utakmice bila je postava koja će verovatno sa manjim izmenama započeti duel i u Beogradu, ali i prvi prvenstveni protiv Mladosti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.