ZVEZDO, SAD MORAŠ BITI BRZA! SLOBODAN JE! Na Marakani će izgleda ipak čekati s realizacijom transfera!
Foto: Starsport©

da li će uspeti?!

ZVEZDO, SAD MORAŠ BITI BRZA! SLOBODAN JE! Na Marakani će izgleda ipak čekati s realizacijom transfera!

Prevelika je trenutno gužva u veznom redu

Objavljeno:

Crvena zvezda bi morala sada hitro da reaguje da joj neko ne bi veliku želju oteo ispred nosa. Ogenji Onazi je od petka zvanično slobodan igrač.

Fudbaler zbog povrede nije u kombinaciji za poslednji meč Denizlija u šampionatu Turske i samim time pošto mu u nedelju zvanično ističe ugovor, već sada je slobodan u izboru nove sredine.

Sad je na potezu šampion Srbije na čijem je radaru već duže vreme Nigerijac, ali problem za crveno-bele predstavlja pretrpan igrački kadar i preveliki broj stranih fudbalera u timu.

foto: AP

Na Marakani ne žele da upadnu u problem kao prošle godine kada su imali previše stranih igrača (8), a uz to imali su i previše igrača u kadru i mnogi nisu imali prilike da se istaknu.

Posebno je velika gužva u veznom redu na pozicijama koje pokriva Nigerijac, pa bi u Ljutice Bogdana voleli da prvo prodaju Jovančića, Jovičića ili Njegoša Petrovića pa da tek onda realizuju transfer.

Stanković poznaje Onazija iz Lacija, a posle Rima nigerijski vezista je tri i po godine proveo u Trabzonu da bi zimus potpisao kratkročni ugovor na šest meseci sa Denizlijem.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.