OMILJENI SPORTSKI KOMENTATOR JE NESTAO KAD JE PREŠAO U ISLAM: Potomak Živojina Mišića s TV ekrana prešao na moleraj
Foto: Printscreen

OMILJENI SPORTSKI KOMENTATOR JE NESTAO KAD JE PREŠAO U ISLAM: Potomak Živojina Mišića s TV ekrana prešao na moleraj

On je ispričao čime se bavio u prethodnom periodu

Objavljeno:

Marjan Mijajlović je svojevremeno, pre nekih desetak godina bio jedan od omiljenih sportskih komentatora u celom regionu i mnogi su sa zadovoljstvom pratili utakmice koje je on prenosio.

Ljubitelji fudbala ga pamte iz vremena kada je svojim vikanjem i unošenjem u dešavanja na mečevima Bundeslige i reprezentacije BiH zadobio široku popularnost.

Međutim, nakon toga je odlučio da napravi drastičnu promenu u životu i iz pravoslavlja pređe u islam i postane Mustafa, što je izazvalo brojne negativne reakcije i od tada je nestao sa malih ekrana.

Godinama potom nismo čuli ništa o njemu, osim da je potomak slavnog vojvode Živojina Mišića, prestao je da se bavi sportskim novinarstvom i komentarisanjem, ali je nedavno gostovao na jednom mediju i ponovo se vratio u žižu javnosti.

foto: Printscreen

Tako su posle tog gostovanja popularnog komentatora zvali za intervju, ne bi li saznali šta trenutno radi i gde je bio tokom medijske ilegale.

- U proteklom periodu sam svašta radio. Pre svega selidbe. Nosao sam ormare, kauče, a naučio sam i moleraj, što je pohvalno. Radim sa jednim našim čovekom u Beogradu. Sve su to stvari koje nemaju apsolutno nikakve veze sa novinarstvom. Stvarno je bilo svega i svačega. Finih, ali i manje finih stvari. Ali, ko hoće da radi uviek ima posla. Nećemo sada reći ništa novo ako kažemo da je novinarstvo potcenjeno. I kada sam pre 20 godina radio u Žurnalu, morao sam da imam još jedan posao.

On je najavio i mogući povratak u novinarstvo, kao i da je zbog fanova otvorio društvene mreže i da želi da se vrati fudbalu.

- Posle onog gostovanja na "FACE TV" stvari su se promenile. Prijatelji Mahir Hodžić i Armin Skalonja su bili uvek uz mene, ima tu još nekih ljudi, da sve ne nabrajam. Dakle, nakon razgovora kod Senada Hadžifejzovića počeli su brojni upiti, ali je pozitivna reakcija ljudi bila za mene nešto što me nateralo da ponovo razmislim o svemu. Mislio sam da su me mnogi zaboravili.

- Stvarno, kada sam vide broj pregleda emisije, a na Fejsbuku sam za dan prikupio preko hiljadu prijatelja. Aktivirao sam se na društvenim mrežama nakon skoro 10 godina. Dok sam bio na FACE TV-u, nisam imao svoj profil. Bile su samo Fan grupe, a to su drugi stavljali vesti. Jutjub kanal je, takođe, pokrenut kako bih pričao o fudbalu svim mojim simpatitzerima - poručio je Mijailović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.