Grof otkrio šta je prioritet Zvezde u ovoj sezoni! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

Ako je i bilo dileme

Grof otkrio šta je prioritet Zvezde u ovoj sezoni! (VIDEO)

Evrokupovi ili domaći šampionat?
Objavljeno:

Trener fudbalskog kluba Crvena zvezda Miodrag Božović rekao je danas da se nada da će njegova ekipa savladati Napredak i napraviti dobru seriju na početku Super lige, kao i to da će osvajanje titule biti prioritet ove sezone, bez obzira na rezultate u Evropi.

- Nadam se seriji pobeda na početku prvenstva. Mnogo je bitno da pobeđujemo jer pobedama dolazi samopouzdanje. Isto tako, mnogo je bitan dobar početak, ali neće biti lako. Odbrana titule je sigurno prioritet. Šta god da se desi u kvalifikacijama (za Evropu), bilo bi veoma loše ako ne osvojimo titulu - rekao je Božović na konferenciji za novinare.

Zvezda će u petak od 20.00 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu utakmicom protiv Napretka početi odbranu titule u Super ligi Srbije.

Crveno-beli su se u utorak plasirali u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, trijumfom u dvomeču sa Valetom sa Malte, a Božović je kazao da su neophodne pobede u svim takmičenjima.

- Zvezda dugo nije igrala kvalifikacije, nemamo neki rejting i treba da pobeđujemo, osvajamo titule i pokušamo da što dalje prođemo u Evropi da bi sledeće godine bilo lakše. Sve se boduje, što manje igrate, manje su i šanse da prođete jer nailazite na protivnike koji su nepremostiva prepreka - kazao je Božović.

Trener beogradskog kluba je naveo da će u predstojećem susretu sa Napretkom biti veoma teško jer su ekipe koje dođu iz nižeg ranga veoma motivisane.

- Biće nam potrebno mnogo snage da pobedimo taj njihov motiv. Dobro ćemo se spremiti. Ali, Napredak nije naivan, ima iskusnu ekipu, nekoliko igrača koji su se vratili iz inostranstva. Napredak nije za potcenjivanje. Ako mislimo da napravimo nešto, moramo da ih pobedimo, ali u fudbalu ne treba govoriti unapred - dodao je on.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.