PRE 5 GODINA JE PREDVIDEO DA ĆE PARTIZAN 2020. ZARADITI BOGATSTVO: Sve je pogodio, ali mu se odavno gubi svaki trag
Viktor Osimhen (desno) u dresu Lila, Foto: Profimedia

NEVERICA...

PRE 5 GODINA JE PREDVIDEO DA ĆE PARTIZAN 2020. ZARADITI BOGATSTVO: Sve je pogodio, ali mu se odavno gubi svaki trag

Izgleda da je sve vreme znao...

Objavljeno:

Jedan anonimni tviteraš, Mičel Proktor, pre pet godina je podelio fotografiju isto tako anonimnog Viktora Osimhena kako slavi gol u mlađim kategorijama reprezentacije Nigerije.

- Viktor Osimhen, zapamtite ovo ime - napisao je Proktor, koji se već četiri godine nije oglašavao na Tviteru.

Danas, pet godina kasnije, isti taj Osimhen nalazi se na meti Napolija i vredi 74 miliona evra, ili se bar toliko procenjuje visina tog transfera.

Ukoliko ga Napoli bude kupio, a prema našim saznanjima tako će i biti, neće biti ništa od pozajmice Luke Jovića u grad podno Vezuva.

Takođe, ukoliko napadač napusti Lil, to znači da će francuski klub tražiti da kupi novog napadača, a to bi, prema nekim informacijama, mogao da bude Partizanov Nigerijac, Osimhenov zemljak Umar Sadik.

Umar Sadik
Umar Sadik foto: Starsport©

Crno-beli njega neće prodati za ispod 15.000.000, dakle za pravo malo bogatstvo. Tako bar kaže generalni direktor Miloš Vazura, a ni koji milion manje, sigurni smo, ne bi previše poremetio taj posao, posebno usled finansijske krize uzrokovane koronavirusom u celom svetu.

Bilo kako bilo, eto, pre pet godina je čovek okačio sudbonosni "tvit" za mnoge aktere ovog teksta, posle toga potpuno nestao, a sada se ono što je pričao pokazalo kao živa istina.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.